DENIZ_55 Ugu324 benimkide ilk göstermedi herkes kız dedi kız göstermez dedi detayliya girince suan 22+4 haftaligiz 2 gün önce girdim oğlum olacağını öğrendik Serthan veya Göktürk arasında idik ama Göktürk karar verdik bizde degismezse
Ugu324 DENIZ_55 insllah degisemez bakalım bizim Çarşamba günü normal rendevu aynin 30da da detaylı var insllah öğreniriz artık patladım meraktan
Ugu324 DENIZ_55 benim en çok beğendiğim isimlerden asilinda Göktuğ koyacaktim erkek olursa benden önce kankam koydu😂😂
DENIZ_55 Ugu324 o kotu olmuş koyması eşim tesadufen nette karsisina çıktı serthan ve Göktürk bende serthan biraz zor Göktürk iyi dedim suan bizde Göktürk karar verdik
Ebru3457 Aysemm44 bizde Umay düşünmüştük ama anlamından dolayı vazgeçtik defne sare yada Zeynep aden var şuan aklımızda değişmezse
Nursl123 Yello sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 benim ilk oğlum vefat etti ama arkadaşım benden sonra atlas ismini koydu oğlu birazcık hiperaktif 😊
Yello Nursl123 başınız sağolsun çok üzüldüm😔 Allah razı olsun amin ınsallah canları sağ olsun sağlıcakla gelsinler de en önemlisi o 🤲🏻
_Begdem_ 35Sevcan35 büyük oğlumun adı Demir çok hareketli ve çok zeki İkinci kız olsaydı Defne, Derin ya da Mira düşünmüştük. Ama erkekmiş 😊
Ilknurx Sbha_13 mirayın yanına eliz ismi güzel olmus aslında bende mirayın yanına uygun güzel isim araştryorum
ozkangulkilic Aysemm44 Kız olursa Ayda Erkek olursa Ata Yıllar önce karar verdik hayırlısı bakalım 🙏🧿
Sosisligunlerr Aybarssmom_ Aaaa ne güzel ☺️ bende oğlum olursa Aybars koyucsm ilk oğlumda Aras kızım olursa da kararsızlık içinde kararsızlık 🤣🥰
Aybarssmom_ Sosisligunlerr sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz 🥹🫶🏻 kız olursa da arya olabilirmiş uyumlu olsun derseniz 😊