loveayaz evet canım sadece kan alınıyor kesın sonuc verıyor fakat ozel ucretlı yapılan bır test ve sonuc 15-20 gune cıkıyormus bende 15 gunu gectı halen beklıyorum
    loveayaz canım geçmiş olsun çoğu doktor ikilide risk olmayınca 3.lü yda 4.lü istemiyor. Senin doktorun neden 4lü talep etti onu anlamadım
      loveayaz İkili test düşük çıkınca üçlü ve dörtlü testin doğruluk payının düşük olduğunu ve boşuna akıl bulandırdığını söylemişti doktorum. Yani belki ben de yaptrsam bende de çıkacaktı ikili normalse ve detaylıda bulgular yoksa birşey yoktur 🙏🏼
        loveayaz oyle tabıkı yeterkı ıyı haberını alayım gunlerdır kendımı bılmeden yasıyorum bendısarda bebek gormeye bıle dayanacak gucum kalmadı
          loveayaz ins ben bu durumu ogrenınce bır kac ayrı dr a daha gıttım cok mantıklı acıklamaları oldu o yuzden cok sukur bıraz olsun rahatladım ama tabıkı ınsanın ıcıne bu kurt dusuyor sonucu alıp rahatlasam ıstıyorum herseyın hayırlısı 🙏
          loveayaz Türkiye de de oluyor kanı alıyorlar yurtdışına gönderiyorlar galiba ama pahalı olduğunu duymuştum ben yurtdışındayım burda hemen gelmişti 3 haftada sonuç
          Lidyaveannesi benim ikili normaldi 3lü. 4 lü test yaptırmadım fl uzunlukkarı geride olduğu için istemişti bizde kan verdik nifty için sonuç bekliyoruz. Sizde de gelişim geriliği mi var acaba?