nesildidemtopuz benden sadece kan mi alacaklar kolumdan baska birsey almayacaklar degilmi kesin sonuc veriyormu
Down sendromu
nesildidemtopuz dow sendromlu bebeklerde bircok bulgu ckablyor detaylida böbrek genişlemesi parlaklik delik vs. Tabi bunlarda kesin olmayablyor testler gbi
loveayaz evet canım sadece kan alınıyor kesın sonuc verıyor fakat ozel ucretlı yapılan bır test ve sonuc 15-20 gune cıkıyormus bende 15 gunu gectı halen beklıyorum
nesildidemtopuz ic organlarinda herhangi bir sorun varsa gorebiliyorlarmi
loveayaz canım geçmiş olsun çoğu doktor ikilide risk olmayınca 3.lü yda 4.lü istemiyor. Senin doktorun neden 4lü talep etti onu anlamadım
nesildidemtopuz peki ucreti ne kadar
loveayaz onu ayrıntılıda goruyorlar cnm
loveayaz her fırma farklı fıyat talep edıyor ben 3000 tl ye yaptırdım
Lidyaveannesi bilmiyorum cnm tesekkur ederim
loveayaz zaten 3000 tl den asagıda yok
nesildidemtopuz saglik icin mecburuZ
loveayaz oyle tabıkı yeterkı ıyı haberını alayım gunlerdır kendımı bılmeden yasıyorum bendısarda bebek gormeye bıle dayanacak gucum kalmadı
nesildidemtopuz insallah birşey yoktur kuzumun 💜💜
loveayaz ins ben bu durumu ogrenınce bır kac ayrı dr a daha gıttım cok mantıklı acıklamaları oldu o yuzden cok sukur bıraz olsun rahatladım ama tabıkı ınsanın ıcıne bu kurt dusuyor sonucu alıp rahatlasam ıstıyorum herseyın hayırlısı 🙏
Lidyaveannesi benim ikili normaldi 3lü. 4 lü test yaptırmadım fl uzunlukkarı geride olduğu için istemişti bizde kan verdik nifty için sonuç bekliyoruz. Sizde de gelişim geriliği mi var acaba?