BabyBlueee Zumzugukodummuzzingillatirim Ay ben kızımı 40 da doğurdum şimdikinide 41-42 de anca doğururum herhalde 🤦🏻♀️ ne dönüyor kanala nede gelmeye niyeti var 37 haftalığım ama kızımda bu haftalarda 3 cm açılmam ve kanala girmesi vardı nasılda 40 kadar beklediyse 🤭😂
Zumzugukodummuzzingillatirim BabyBlueee 40 neyse. Rutin muayene eder yollarlar diye gittiğim hastane bana 41+3 hala ne geziyorsun tutukluyoruz seni diyip doğumhaneye gönderdi dk dldldl herkes şok
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim o zaman var gücünle doğurmak için uğraş bugün halı falan silkele yerleri sil dolap falan sil aksak gebe yürüyüşü varmış onu yap 😂😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson halı silkelemek yasak sitede dolapları sildim yerleri sildim şimdi yatıyom valla gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen kendi bilir.
hayalim35 Zumzugukodummuzzingillatirim iki doğum yaptım ikiside kendileri gelmedi doktor başlattı bnde sinir olmuştum 3.cüde bakacaz inş
Zumzugukodummuzzingillatirim Merveogz33 ben ciddiyim ama ya. Komik değildi yaşarken dkdldld doktor kızıma çok sinir oldu dkdldldlx
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim bizim sitede de öyle 😅 bir hareket varmış onu yapamıyorsan doğumun yakinmis biliyor musun onu ? 😅 Öyle duymuştum videoyu bulabilirsem atayım bilmiyorsan sırtını duvara dayayıp oturup bacak bacak üstüne atıyorsun gibi
Kelebekmisaliihayat Zumzugukodummuzzingillatirim yok duruma değil, dediğinize güldüm 😊 Rabbim hayırlısını nasip etsin, sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
hayalim35 Zumzugukodummuzzingillatirim dur daha erken ama kızımda baya uğraştım doğum olsun die ama naptıysam gelmek bilmedi çok nazlı bi kız şimdi