Zumzugukodummuzzingillatirim 3prens1prensesmom regl ağrısında hastanelik olan ben… Gerçi doğumdan sonra hiç kalmadı ama olsun… Acı eşiğim çok düşüktü birde dmdödödö
3prens1prensesmom Zumzugukodummuzzingillatirim bende normal doguramam sanciya dayanikliligim yok basim siddetli agrisa bayilan bi insanim ama allah guc vermis sezeryani kaldiriyor bunye😂😂😂
Caterpillar Zumzugukodummuzzingillatirim nişanın gelmiş en azından benim oda gelmedi napsak bilmem 😂 Allah yardımcımız olsun çömelip kurbağa gibi zıplıcam artık ya
bdenerigokce Zumzugukodummuzzingillatirim benim bebek sevdi heralde türkiyeyi 38+4 kafasını ittiriyor😂
Zumzugukodummuzzingillatirim bdenerigokce bizimkiler yapıyor onu. Ama maraş dondurmacısı mantığı it çek it çek yakalarsan alırsın 🤣
sacmalamakizim Zumzugukodummuzzingillatirim Fazla naz aşık usandırır doğur artık da 🤪 kız ben hamileyken burada bir şey gördüm çocuk doğmuyormuş kadının biri ışık tutmuş yolu bulsun diye ertesi gün doğurmuş 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim sacmalamakizim dur deneyeyim benim babam elektrikçi, onda bir ışıklar var yol değil orman aydınlatır, en kötü led kartelasından beğendiririz… Her türlü var yani 🤣
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim bencede yok canım bende 27 şubatta istiyorum doğmasını inşallah o gün doğar çünkü o gün babamın doğum günü 😔🥹
Zumzugukodummuzzingillatirim DENIZ_55 27 Şubat’a doğurmuş olmayı planlıyorum. Ama haftaya son şansım ben akrep erkeğine okaydim yay erkeğine değil…
Kelebekmisaliihayat Zumzugukodummuzzingillatirim artık içeride nasıl rahat ettirdiyseniz , çıkası gelmiyor bebişlerin 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Kelebekmisaliihayat sorma ya, bende anlamadım. Hiç mi n’oluyo yav dışarda diye merak etmiyorlar diye düşünüyorum. Hani kızımda mesela, hiç gelmek istemedi ama şuan gayet mutlu anlamadım…
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim hayırlısı biz pilan yaparız ama istediğimiz olmaz sen doğmuş büyütmüş olursun sen doğur ki bize sıra gelsin yoksa gelmez senin inatçı oğlun çıkmak bilmiyor ciksinki bizede sıra gelsin 😁
Kelebekmisaliihayat Zumzugukodummuzzingillatirim yok duruma değil, dediğinize güldüm 😊 Rabbim hayırlısını nasip etsin, sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Zumzugukodummuzzingillatirim Merveogz33 ben ciddiyim ama ya. Komik değildi yaşarken dkdldld doktor kızıma çok sinir oldu dkdldldlx