Zumzugukodummuzzingillatirim Merveogz33 her kız aynı değil yav, mesela ben kendim gelmeye çalışmışım zorla tutmuşlar.
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim hayırlısı biz pilan yaparız ama istediğimiz olmaz sen doğmuş büyütmüş olursun sen doğur ki bize sıra gelsin yoksa gelmez senin inatçı oğlun çıkmak bilmiyor ciksinki bizede sıra gelsin 😁
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim zormu ki yay erkeği benim ister benimki gününde doğarsa balık burcu bakalım ne zaman doğacak
Zumzugukodummuzzingillatirim DENIZ_55 ya akrep erkeği yaya göre daha iyi, çok umursamaz ve bir tık mal oluyorlar jeton köşeli falan oluyor 🤣🥲 ama akrepler zehir gibi 🤣🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson yok kız umayı uyutuyom sonra bende uyuycam midem yanıyor çok kötü kusup duruyorum
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim anladım canım hayırlısı olsun bakalım dogurursan haber et bilelim canım kolay doğumun olur inşallah saglikla kucagina alırsın i
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim yaa geçmiş olsun yediğin birşey falan mı dokundu yoksa doğum mu başladı dicem ama mide yanması değil kusma belirtiydi sanırım