Alimenur Zumzugukodummuzzingillatirim kız ne ara 39 oldun şaka gibi daha umayın doğuşunu hatırlıyorum öğrendiğin zamanı hatırlıyorum ne ara oldu bu kadaaaaar
Mavidunyamm Zumzugukodummuzzingillatirim ya aslında nişaninda gelmiş yani doguraabilirsin 😐 ben nişandan bir gün sonra doğurdum. İnşallah bugün dogurursun yaaaa keşke geçen haftadan başlayıp egzersiz falan yapsaydin
Zumzugukodummuzzingillatirim Mavidunyamm hep yapıyorum, kızımda da geldi, onda da yaptım ama bir şey olmadı işte dldldödm
acilicigkofte Zumzugukodummuzzingillatirim 🤣🤣🤣 daha adapte olamadan doğum yaklaştı. Sağlıkla doğur aşko
Tubatgn Zumzugukodummuzzingillatirim Combo yap Ananas suyu iç üstüne rezene birde hurma ye evde doğurtucam seni hshsj
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim bencede yok canım bende 27 şubatta istiyorum doğmasını inşallah o gün doğar çünkü o gün babamın doğum günü 😔🥹
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 sorma… Ama belki gelir ya. Benim oğlan kıyamaz belki bana. Kıymasın. Yolarım valla sldösösm
3prens1prensesmom Zumzugukodummuzzingillatirim dogrudur🥴 ama ben arada olan kasilmalar ve adet agrisina dayanamiyorum normal sanciyi cekemezdim🥴
Zumzugukodummuzzingillatirim 3prens1prensesmom regl ağrısında hastanelik olan ben… Gerçi doğumdan sonra hiç kalmadı ama olsun… Acı eşiğim çok düşüktü birde dmdödödö
Egemoms1303 @Zumzugukodummuzzingillatirim yalnız rezeneden sonra kafayı bulup yolu şaşırmış olabilir senin oğlan 😂😂 üşenmedim hepsini okudum çok iyi yaa 😂😂