3prens1prensesmom Zumzugukodummuzzingillatirim dogrudur🥴 ama ben arada olan kasilmalar ve adet agrisina dayanamiyorum normal sanciyi cekemezdim🥴
Zumzugukodummuzzingillatirim DENIZ_55 kız öyleydi ya oğlan oda mı beğenmiyor. Çok puşt bunlar kendi evladım diye diyorum.
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim aynen senin bebeler çok fena benim bebelerde içeriyi beğenmiyor bende icerde dur diye kiziyorum sen çık diye ne olacak bu bizim işimiz
sacmalamakizim Zumzugukodummuzzingillatirim Fazla naz aşık usandırır doğur artık da 🤪 kız ben hamileyken burada bir şey gördüm çocuk doğmuyormuş kadının biri ışık tutmuş yolu bulsun diye ertesi gün doğurmuş 🤣
Tubatgn Zumzugukodummuzzingillatirim Combo yap Ananas suyu iç üstüne rezene birde hurma ye evde doğurtucam seni hshsj
SFBT Zumzugukodummuzzingillatirim dün cam silip perde taktım, üstüne de bi güzel yağmur yağdı, teşekkürler evren. başka bir eziyet türü var mı kendimi perte çıkarıp doğum yapmamı zorlayacak ?🥲
Nursonmez Zumzugukodummuzzingillatirim 38+3 ben de bi an önce doğurmak istiyorum sırt bel ağrısı var ama gelen giden yok ilk bebem o yüzden bi fikrim de yok seninkiler gibi zorla çıkarttıracam galiba paşamı😅
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 gerçi kızımdada kontrole gidince hayırdır diyip esir aldılar 🤣
acilicigkofte Zumzugukodummuzzingillatirim 🤣🤣🤣 daha adapte olamadan doğum yaklaştı. Sağlıkla doğur aşko