Zumzugukodummuzzingillatirim Aybarssmom_ en son böyle şeyler yaptığımda karnımda kızım 5 dakika da 1 gelen sancım vardı. Hastanede az uzak hepsine gitmiyorum ben dkdkdk taksi çağırdık çantayı falanda aldık gittik. 1 saat yattım nst sonra eve geldim dldldldl bugünde öyle olursa ne gülerim…
Aybarssmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim ya çok iyiymiş bsnnssnns karnına seslen ve de ki net ol bana kardeşim 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Aybarssmom_ 1 haftadır cuma günü doğuyosun öpüşüp sarılıyoruz dimi oğlum diye manifestliyorum. Benim bebeler arızalı bozuk bozuk mdldödldlf
Aybarssmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim onlar da haklılar be, ben olsam olabildiğince geç gelirim bu dünyaya 😁😁
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim dogurursun sen aslan parçası benim sana güvenim tam bu sefer öyle olmayacak 1 haftaya kalmaz doguracaksin bence 🤪
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson bugün çıkarmam lazım xldmdmd çok güzel bir zamanlama, annem kardeşimi okuldan alır gelir kayınvalidem işten kaynak yapar gelir Umikoya bakar kocam evde görümcemin ne stajı ne dersi var herkes bir arada mis gibi. Bugün olmalı.
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim o zaman var gücünle doğurmak için uğraş bugün halı falan silkele yerleri sil dolap falan sil aksak gebe yürüyüşü varmış onu yap 😂😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Ne önerisi şurda dedikodu yapıyoruz oğlum hakkında. Dedikodu annelerin gün odası manyak mısınız sayın mod
emt Zumzugukodummuzzingillatirim ayyy ilk çocuk nasıl doğarsa ikinci de öyle doğuyor diyorlar inşallah beben seni zorlamadan gelir artık ya 😊
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim seninki dışarıyı beğenmiyor gelmek istemiyor içeride rahat demekki benimkide gelmesin diye ilaç kullanıyorum Benim pasamda anne beni burdan kurtar semi istiyorum diyor 🤣😁😁
Zumzugukodummuzzingillatirim DENIZ_55 kız öyleydi ya oğlan oda mı beğenmiyor. Çok puşt bunlar kendi evladım diye diyorum.
sacmalamakizim Zumzugukodummuzzingillatirim Bol bol yürüyüş, squat ve hurma perine masajı 😌 ben 39 haftalıkken bayağı yürürdüm 3 gün sonra sancılar anca geldi 😂
Elfckmn Zumzugukodummuzzingillatirim iliktan biraz sıcak suyu leğene doldurup içine oturun biraz doğumun baslamasina yardımcı oluyor
Selmapiskin Zumzugukodummuzzingillatirim nişan geldiyse süper o bile bir belirti. 39+4 ne nişan ne sancı var bizde . 2 gebeliğim benimde.