Fatma_44 @Metar kızlar merhaba😂 Mehriban Hanıma gittim geldim bugün. Sezaryen için gün verecekti ama benim oğlan dönmüş haftaya kararlaştıracağız günü. Bebek Makat gelişliyse 37-38 hafta arası, baş gelişli ise 38-39 hafta arası aldığını söyledi. O yüzden net tarihe haftaya karar kılacağız😂 doktor konusuna gelirsek hala aynı fikirdeyim bana göre iyi bir doktor. Güler yüzlü pozitif tatlı bir kadın. Tabiki herkesin doktordan beklentisi farklıdır benim için işini iyi yapsın güler yüzlü olsun yeter. Eğer şakalaşan, uzun uzun konuşan bir doktor istiyorsanız size göre değil çünkü kısa öz konuşuyor😂 Güler yüzlü olmadığına katılmıyorum nöbetçi veya doğum zamanı belki yoğunluktan yorgun olduğundan suratı asık karşılamış olabilir sizleri. Sezaryen diye direten bir doktor değil bu arada merak eden varsa onu da söylemiş olayım bana haftaya gel çatı muayanesi yapalım dedi hatta ben spinal istediğim için gün alacağım benim tercihim bu durum. Bazen okuyorum özel hastanelerdeki doktorlar sezaryen için diretiyor bahane uyduruyorlar o yüzden sizleri de aydınlatmak istedim🌸 İnşallah gönlünüzce olur her şey