Metar benim suyum veya sancım gelmedi suni sancı ile deneyeceğiz dedi gittim suni sancı ilede açılmam çok iyi ilerlemedi çünkü ağrı eşiğim yüksek olduğu için suni sancıyı hissetmedim saat 8 de geldi bana ben heyecandan sabah 5 gibi gidip yatış yaptırdım 8.30 sa mehrivan hanım geldi suni sancıyı taktı ebeler dediğim gibi suni sancıyla ilerlemedi açılma gece 9 da doğumum oldu su kesemi patlattı 10 dakikada 7 cm açıldım 10 dakikadada doğumum oldu benim doğumumu ebe yaptırdı diyebilirim çünkü Mihriban hanım suyu patlattım ama sen yine yarım saate anca açılırsın dedi benim açılma hızlı olunca ebe katta hazır bekliyordu mehriban hanım 2 alt kattaydı benim sancı bastırdı bebek başı görününce odada ki sedye ile götürdüler dogumhaneye normalde araba ile götürüyorlarmış ama ben yataktan inemedim eşimle eve sedyeyle götürdü doktor gelene kadar ebe onnumara ilerledi ve beni hep sakinleştirdi adını hatırlamıyorum ama mükemmel bir ebeudi doğumdan sonra odaya geldim beni o tıkadı inanın annemde geldi banyoya anneme izin vermedi kendi yıkadı
Sabah oldu nöbet değişimine farklı bir ebe geldi hasta bezi istiyoruz sayılı veriyoruz diyor bir adet hasta bezini zar zor aldık annem tartıştı daha sonra normale döndüler yani benim deneyimlerin bu şekilde mihriban hanımlığında çok memnun kaldım