ceydadurmus bibs top uçlu almıştım görüntüsü yüzünden ama doktorumuz top uç önermiyorum basık emzik kullanın demişti, aventlerin ucu basık ve kızım tutuyor, 6 aylık oldu diye bibsin ucu basık silikon modelini aldım aynı avente benziyor ama onu tutmadı atıyor

Bende wee babyin yuvarlak uçlu olanı aldım inşallah tutar

Ben normal bir emzik aldm damaklı kızm onu alırsa o şekilde devam etcem almz ise avent alcam

Ben Avent aldım.

ceydadurmus önce baby wee aldım tutacak mı diye tuttu en kısa zamanda avent alcam 20 günlükken verdim ilk hayat kurtarıyor gaz problemi olunca çok beslemek iyi gelmiyor çocuğa emzik kullanın kullandırın😝

ceydadurmus lansinoh marka anne memesine daha takınmış sanırım onu önerdiler onu aldım

Ilk bebegımde emzık verdım ama öyle markasını hatırlamıyorum sımdı 2. Ogluma hamıleyım martta dogcak allahın izniyle oglumda emzık verdım ama almadı cok ustelememıstım sonradan phılıps avent aldım ama tutmadı alısmadıgı ıcın dedıler sımdı bu cocukta daha dogmadan aldıgım emzığı phılıs avent 0-6 ay olanından dogar doğmaz emzıgı veren var kımılerıde 20 gun sonra dıyo ben bu cocugumda mutlaka emzik kullandırmak ıstıyorum cunku kesınlıkle avantjları var sızce dogunca mı emzık vereyım yoksa 20 gun sonramı