Yaprakdokumuseverr LeylaEla oğlumu o gün doğurmuştum şimdi 2.sezaryen olursa yine o günü seçmeyi istiyorum 🌝
eymenim_ Nesrin3333 normal doğum olursa 40.haftada gelirse benimde 15 mayis oğlum 39+6 da 30 mayısta doğmuştu cinsiyet bellimi sizin
Nesrin3333 eymenim_ benim oğlumda 2017 doğumlu bir oğlum var yok daha belli değil şuan 11+2 deyiz bakalım haftaya doktora gideceğim ikili test için o zamn 12 bitmiş oluyor bakalım benzetecekmi 😊 sizin bellimi
Ecemsi ipekskr_1 ay benimde 14 mayıs gösteriyor doğumu hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim inşallah 😍🤲
Ecemsi ipekskr_1 haftaya randevum var ama özele şuan gitsem belli olur mu bilemedim sabirsizlaniyorum
ipekskr_1 eymenim_ aynen daha erkek 14 ya da 16 haftayı bekleyin sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ☺️
EbruKLM Anneadayiii__ sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. biz daha 13+4 üz… 17 de gideceğim kontrole o zaman öğreneceğiz inşallah :)
Boncukk123 ipekskr_1 Allah nasib ederse 19 Mayıs gözüküyor tabi geri ya da ileri de olabilir tarih saglıklı olalım da ☺️🌸