Ecemsi ipekskr_1 haftaya randevum var ama özele şuan gitsem belli olur mu bilemedim sabirsizlaniyorum
ipekskr_1 eymenim_ aynen daha erkek 14 ya da 16 haftayı bekleyin sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ☺️
EbruKLM Anneadayiii__ sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. biz daha 13+4 üz… 17 de gideceğim kontrole o zaman öğreneceğiz inşallah :)
Boncukk123 ipekskr_1 Allah nasib ederse 19 Mayıs gözüküyor tabi geri ya da ileri de olabilir tarih saglıklı olalım da ☺️🌸
duygusalbiyengec 12+4 haftalık oldu miniğim 😍 geçen hafta ikili taramada kız dedi bu hafta gittik erkek dedi 🙈😂 kafamız karıştı bakalım ne olacakk 🥹 tahmini doğum 18 mayıs bizim de 😍😍
23_izmir ipekskr_1 bende bugün 13 oldum her ultrason kağıdım farklı yazıyor anlamadım 17 Mayıs yada 25 Mayıs bence benim çocuklar erken gelmeyi seviyor ilk 10 gün içinde gelir hayırlısı :)
EbruKLM meelooss yok canım daha öğrenemedik.. doktorum 16. Haftadan önce söylemiyor.. aralığın 7si randevum var inşallah o zaman öğreneceğiz… sen öğrendin mi
Mltm48 meelooss geçen hafta kontrole gittiğimde kız gibi görüyorum dedi ama kesin birşey söylemedi🥰 sizin bellimi
meelooss EbruKLM Salı günü kontrolüm vardı kıza benzetti ama birdahaki kontrolde net söylerim dedi benimde 7 Aralık diğer randevum