Yusufayazin__annesi Zeyynnpp benim adet günü böyle çıktı canım senin daha 4 5 günün varmış insalalh sahada yukselir
Zeyynnpp Yusufayazin__annesi <5 miydi sizinde küçüktür işareti olduğu için negatif sayiyolar canım ya
sevalciftci Zeyynnpp hamilelik başlamış görünüyor siz ka verin bir kaç gün sonra yinr kesin belli olur
Zeyynnpp sevalciftci doktorum gebelik görünmüyor dedi maalesef canım ya.. ama tanıdığım ebeye sordugumda bı kaç gün sonra yine kan ver demişti kafam allak bullak oldu açıkçası
sevalciftci Zeyynnpp orda 5 yazıyir beş üstü gebelik olur ama sizinki kırmızı birde bence var yien kan verin yukselmişse vardır insllah nasip olmuştur ❤️
Zeyynnpp sevalciftci bende 5 ve üstü gebelik diye biliyordum canım ama sadece 5 yazmıyor ne yazikki <5 yazıyor 5 ten küçüktür demek sanırım ama niye referans dışı olarak girmişler anlayamiyorum
sevalciftci Zeyynnpp onu daha yeni farkettim ama siz yinede kan verin belli olur referan dışı yapmışlar bende ondan dedim
Zeyynnpp sevalciftci evet bende burdan sormak istedim başına gelen varmıdır diye canım ama doktorum değere göre yok diyince üzerine düşmedim artık 🙏
Zeyynnpp Kızlar başka başına gelen varsa gebelik varmiydi sonradan yokmuydu beni aydinlatirsaniz cook sevirinirm 🌼🌼🙏
Zeyynnpp Kızlar doktorum gebelik görünmüyor değerde demişti biliyorsunuz adete son 2 gün kaldı akşam üstu yaptım ama buraya atamadım test artimed kaset test.. ne diyorsunuz 🙏
Zeyynnpp K-1997 test yanlış herhalde canım ya bugün sabah freely erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonradan gölge gibi çıkardı ama kuruma çıkarıyor genelde bu testler.. siz artimed de kaç silik çizgi cikti
K-1997 Zeyynnpp valla iki gündür yapıyorum artimed kaset test iki gündür çıkıyor silik şimdi erken gebelik aldım onu deniycem
Derya5546 Zeyynnpp bu testte benim silik çizgi çıktı erken gebelik testinde negatif çıktı hastaneye gittim de gebe olduğumu öğrendim 50 60 TL test yanilirken 12 tel aldığım test doğru sonuç vermişti 😂😂😂