Zeyynnpp Artimed gebelik testi nde yanilan varmı arkadaşlar freely erken gebelik testi negatif çıktı hangisine guvenmeli anlayamadım..
Zeyynnpp NovaVina_ gecikmem yoktu 4-5 gün vardı o değerde ama doktorum gebelik görünmüyor değerde dedi şuan adete 1 gün var
NovaVina_ Zeyynnpp ilginc. Gec dollenmis olmus olabilir son iliski tarihinden itibaren 14. Gunde kan vermenizi tavsiye edebilirim
Zeyynnpp NovaVina_ AA son ilişki tarihinden hesaplarsam en erken 8.gun bugün en geç de 11.gun oluyor canım yumurtlama takibi yapmamıştım cunku
K-1997 Zeyynnpp valla iki gündür yapıyorum artimed kaset test iki gündür çıkıyor silik şimdi erken gebelik aldım onu deniycem
Derya5546 Zeyynnpp bu testte benim silik çizgi çıktı erken gebelik testinde negatif çıktı hastaneye gittim de gebe olduğumu öğrendim 50 60 TL test yanilirken 12 tel aldığım test doğru sonuç vermişti 😂😂😂
K-1997 Derya5546 bende şuan o durumdayım erken gebelik negatif silik artimed kaset test silik çıktı kan vermeye korkuyorum
Zeyynnpp K-1997 biraz artimed çizgisi geniş gibi geldi canım bana ama pembe yani baya çizgisi gözle görülür emin olamiyorum erken gebelik testi negatif olunca bıraktım artık sizin nasıl test atabilirmisiniz
K-1997 Zeyynnpp erken gebelik testini yaptım negatif Awox marka 
Zeyynnpp K-1997 ikimizin de başına aynı şey gelmiş valla kuzum şaka gibi 😂 benimde artimed aynı test silik erken gebelik negatif hangisine inanalım anlamıyorum ciddenn
K-1997 Zeyynnpp internetten mi aldın artımedi ben toplu aldım eğer ki kaset testim koyulaşırsa ozaman kana gitcem canım
Zeyynnpp K-1997 yok eczaneden almıştım 1 tane artimed 1 tanede freely erken gebelik ti canım ama ben daha da almam test ya gecikmem olursa alırım artık hayırlı haberi alırsın inşallah kuzum 🤲