momsbaby22 Zeyynnpp evet normalde 5 ve üzeri gebelik diyor seninde 5 ama referans dışı diyor bak atayım sana benimkini
Zeyynnpp momsbaby22 tmm canım ❣️aslında ben ağrılarım ve lekelenmelerim olduğu için gitmiştim yarın doktoruma muayene için gidicektim değerler kafamı karıştırdı. Hayırlısı diyorum ya 🤲
Zeyynnpp momsbaby22 değeri 5 tutmuşlar canım 🙏 ama Kendi değerin de güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını kuzum 🤲❣️ bnm adet gecikmedi aslinda
hafsasena @Zeyynnpp yerleşme kanamasi olabilir şu an dan gitsen yapcaklari bisey olmaz ve görünmezde zaten iki günde bir gebelik testi de yapabilirsin koyulastikca değerinin yükseldiğini anlarsın adetin geçince de tekrar kan verebilirsin
Bartumommyyy Sonuç 5den küçük negatif referans duşu olma sebebi biraz kafa bulandırıcı ama sistemsel hata olabilir
Aminealeyna Zeyynnpp hayir referans 0 ve 25 ten buyuk olarak almis hicbisey anlamdım acaba sizin 5 ve 25 yerlerimi karismis bence baska yerde tekrar verin kan
Zeyynnpp Aminealeyna bugün doktoruma gittim canım adet dışı lekelenme olduğu için gebelik yok dedi gösterdiğimde ama gecikirse kan verirsin dedi.. birde olsaydı ultrason da çıkarmiydi vajinal ultrason yapti
Bartumommyyy Zeyynnpp ultrasonda kese 5. Haftada görünmekte sizin daha adetiniz geçmemiş gebelik olsa bile görünmezdi
Zeyynnpp Bartumommyyy evet canım duymuştum.. gebelik olsa küçüktür olmazdı herhalde yanında ya <5 yazıyor
Yusufayazin__annesi Zeyynnpp 5 üstü gebelik var demek çok yeni hayırlısı olsun kaç gününüz var yada geçti benim adet günü böyle cikmisti
Zeyynnpp Yusufayazin__annesi doktorum maalesef yok dedi bu değere göre canım ya ama adete 4-5 gün falan var.. küçüktür 5 yazıyor ya ondan sanırım ama referans dışı da yazıyor sizinde boylemiydi
Yusufayazin__annesi Zeyynnpp benim adet günü böyle çıktı canım senin daha 4 5 günün varmış insalalh sahada yukselir