Arzgl123 01180322 Bugün tam 32 haftalik.ogledn sonra doktor kontrolu var bakalım kaç kilo olmuş gorucez insallh..
Rynryn Gizemakayy ben de şu an 7 haftalık hamileyim geçen hafta gittim 6 haftada keseyi de bebeği de gördük kalp atışını da duyduk
Hayal23455 Rynryn bende tam uygulamaya göre iki gün sonra 6 haftalık oluyor doktora gitsem mi bir hafta daha beklesem mi ? Alttan bakmasını istemiyorum
ilkine-hamile bebegimhayalim 5+5’im bırak kiloyu kendisini bile göremedik daha 😁 Hepimize güzel gebelikler kolay doğumlar diliyorum 🙏🏻🌸
Sedacaner Kelebekmisaliihayat baya erken başlamış mide yanmalarınız Allah yardımcınız olsun,ilk hamileliğimde çok yanmıştı midem suan sessizce bekliyorum acaba yine olurmu diye 5 aylık olduk ☺️
berna-24 Merve_ceyhan0803 bizde 15 haftalık olacağız ortalama 2 kg almışım ama karnım çabuk büyüdü görenler 5 6 aylık sanabiliyor ama ben çok memnunum yemeği de seviyorum mide bulantısı olmadığı için yiyorum 🤭 ama kg olarak iyi gidiyorum. Sizde biraz dikkat edin bence önümüzde daha çok zaman var ilk bebegimde 20kg yakın almıştım
Kajdhdh sedaugur1 maalesef ki ilk günden beri şikayetlerim devam ediyor mide bulantisi mide yanması halsizlik ne deseniz var yani ama ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadim o yüzden çok yadirgıyorum ister istemez ama sağlik olsun sizde durumlar nasıl
Kelebekmisaliihayat Sedacaner Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla sihhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
DamlaGulin Ben de 20+0 iken gitmiştim 290 gr dı , yaklaşık bir hafta geriden sanki demişti. Böyle olan var mı
Eminebeydaa bebegimhayalim 29+4 olduuk en son 25 haftalıkken gitmiştim 840 Gr demişti bakalım haftaya kontrolümüz var 🤤