bebegimhayalim 01180322 bende 20 haftaligim 2 haftadır net hareketlerini hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum o zamanda elim görüşümde dokunuyorum filan eşim diyo basma kızıma 😂😂😂 diyorum anlamıyorsun beni hareket etmesi lazım sen dur
C9-3_g bebegimhayalim yanlış anlamazsınız bir şey sormak istiyorum ben 21+2gunluk hamileyim hareket olarak vajina bölümde oynuyor gibi üst karın bölgesinde hissetmiyorum sanırsam bebek diye düşünüyorum hareket edince wcye gitmek durumu oluyor yani alt bölgesinde hissetmem normalmi
Esra-dnkts bebegimhayalim 10+6 yım şuan kilo almak yerine 3 kilo verdim bebek kaç kilo saha bilmiyorum
Merve171214 Busraa-aa Ha yok pazartesi öğreneceğim inşallah kilosunu tabi o zamana kadar gelmeden durursa 🤦♀️ bence az değil ama bilemedim
Papatyam27 bebegimhayalim 20+3 olduk önceki kontrolde 240 gramdı şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum 🤭 bende 5 kilo aldım 🥹
MehtapGkmn 21 haftalığım 18 haftalıkken gittiğimde 300grmdı kızım haftaya detaylı ultrason var bakalım kaç olmuş
Boncukk123 bebegimhayalim 12+4 canım ☺️ Bebiş kac gram bilmiyorum 3.ay bitiyor hamd olsun şu aralar başım cok agrıyo o cok zorluyo sen kac haftalıksın senın nasıl gidiyor 🌸