Melodimm bebegimhayalim 31+6 haftayiz♥️Pazartesi gidicem doktora InsAllah.Bakalım kilosu ne kadar.Sag Salim doğsunlar hepsi insAllah🤲🏻♥️
Kajdhdh sedaugur1 maalesef ki ilk günden beri şikayetlerim devam ediyor mide bulantisi mide yanması halsizlik ne deseniz var yani ama ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadim o yüzden çok yadirgıyorum ister istemez ama sağlik olsun sizde durumlar nasıl
Miraykader Kajdhdh ben 17 haftaya kadar kötü geçirdim çok genaydi mide bulantısı yanma halsızlik kusma iştahsızlık aşırı kilo verme başıma gelmeyen kalmadı 1audır kendine geldim şikayetler biti çok şükür
Ozgeee22 bebegimhayalim 32+5 olduk bizde ☺️ 1900 gramdı 4 gün önce pazartesi tekrar kontrolümüz var 🥹🧿
evin_3315 bebegimhayalim bebegimhayalim 2 22+4 olduk suan en son detaylı ultrasyoda 380 gram dedı doktorumuz🫠😇
ilkheyecanim96 bebegimhayalim bende kullanıyorum canım 2.gebeliğim ilkinde de kullandım 17+1im henüz kilo almadım siz kaç mg kullanıyorsunuz 58im ben ama ilk gebeliğimde aldım ve 75le girdim doğuma 😂
Miraykader bebegimhayalim 25 hafta gebeliğim var 20 gittim hastaneye 320 gramdı şimdi bilmiyorum kaç gram