annelik_4 bebegimhayalim cuma günü 10 haftalık oluyoruz inşallah 12.haftaya randevu aldım kontrole gidcm
Yagmurakyurek bebegimhayalim 24+4olcaz bu gece kilosunu boyunu bilmiorum ayın 10unda gideceğim o zmn yazarım
Busraa-aa Merve171214 merhaba 35 haftalık bebeğiniz 2300 doktor bunun için bişey dedi mi az filan diye veya bir hafta geriden geliyor diye?
Merve171214 Busraa-aa hayır az demedi tombiş bir bebek doğacak galiba diyip gülmüştü bebeğim de bir buçuk hafta önden gidiyor suyum da fazla ama bu kilosu 33 haftalıkkendi 35 haftalık ne kadar kilosu bilmiyorum pts öğreneceğim kilosunu
Seveliko28 32 haftalık olduk bana göre bebişe göre 34 haftalığız drmuz iri bebek dedi 🤭 en son 30+3 te 1991 gramdı suan ne kadar bilmiyorum 🤦♀️
Busraa-aa Merve171214 ben yanlış anladım 35 haftalıkken kilosu o kadar dedi sandım doktorum 35 haftalıkken 2410 kilosu az dedi de
Merve171214 Busraa-aa Ha yok pazartesi öğreneceğim inşallah kilosunu tabi o zamana kadar gelmeden durursa 🤦♀️ bence az değil ama bilemedim
bebegimhayalim Zelihaklc amiin çok amin gerçekten çok farklı Bi duygu şimdi vurmalarini hissediyorum o kadar duygulanıyorum ki ağlıyorum valla 🥰