Anneoluyorumm00 Buseemm ayy ciddi mi bende artık bırakırım diye düşünüyorudum anladım canım devam edeyim o zaman adete kadar, teşekkürler canım
myangelson Anneoluyorumm00 ben bebeğimi kaybettim canım yanımda değil cennette bekliyor beni ama burada olsaydı 1 yaş 4 aylık falan olacaktı
Anneoluyorumm00 myangelson ayy çok üzüldüm özür dilerim bilmiyorudum , geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşALLAH 🤲 tekrar düşünmüyor musun
myangelson Anneoluyorumm00 estağfurullah ne özürü canım nereden bileceksin. Allah razı olsun 🧡 sezaryen doğum yaptığım için ve serklajliydim acil sezaryene alındım rahim yırtılmaya başlamıştı hayati riskim vardı ağır ve zor bir ameliyat geçirdim o yüzden doktorum 2 sene beklemeyi uygun gördü
myangelson Anneoluyorumm00 sağol canım. Amiin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻🧡
Anneoluyorumm00 myangelson iki gündür grip olmuşum bide midem yanıyor sence adetten hemen sonra hamile kalma ihtimalim var mı canım? Yumurtlama 21 gün oldu o olmaz zaten iki gün oldu yeni 😂
myangelson Anneoluyorumm00 yani bazi kişiler adetten hemen sonra yumurtlayabiliyormus öyle hamile kalanlar da oluyor 😅 o yüzden adet biter bitmez ovulasyon testlerine başlayın diyorlar 😅
Anneoluyorumm00 myangelson ben ilk üç gün yapmadım ovlasyon testlerimi bekliyordum gelene kadar 😂yani şüpheli,
Anneoluyorumm00 [silindi] genel olarak öğleden sonra yapıyordum ama saat 4 te genlede yapıyordum bazen yanlışlıkla sıvı alımı yaptığım için geç yapabiliyordum saat 5 te falan
Anneoluyorumm00 Anneoluyorumm00 @Busuyil bak canım benim hamile kaldığım ay böyleydi ekranda biraz bozukluk var ama en alttaki yumurtlama günümdü
Anneoluyorumm00 Busuyil aynen canım benimki biraz daha koyuydu senin bu gün böyle olabilir yada yarın yani yakın yumrtlama
Busuyil Anneoluyorumm00 dün ikinci idrarla yapmıştım belki ondan böyle koyu oldu. bugün akşam saatlerinde yapacağım öyle devam edeceğim bakalım 💓
Anneoluyorumm00 Busuyil hep aynı saatte yap canım her gün genelde öyle derler tam anlaman için, sıvı alımına dikkat et canım iki saat hiç sıvı alımı olmasın testini öyle yap kuzum 🌸