Anneoluyorumm00 Busuyil hep aynı saatte yap canım her gün genelde öyle derler tam anlaman için, sıvı alımına dikkat et canım iki saat hiç sıvı alımı olmasın testini öyle yap kuzum 🌸
Busuyil Anneoluyorumm00 tamamdır canım çok sağol bugünden itibaren akşam saatlerinde yapacağım inşallah güzel sonuç alırım/ alırız. Çok teşekkür ederiiiim ❤️
Zeyasln Anneoluyorumm00 yumurtan çatlamak üzere bugün ve yarını değerlendir teste devam et silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir gün aşırı devam gerisi rabbime kalmış inşallah istediğiniz sonucu alırsınız imkanınız varsa sabah saatleri ilişki olursa daha iyi olur
Anneoluyorumm00 Zeyasln canım bunu geçen ay atmıştım o ay değerlendirdim hamile kaldım 😊 çok teşekkürler canım
Mercan_35 Anneoluyorumm00 Maşallah ya sağlıkla kucağınıza alın bende ovu. test yapıyorum darısı başıma💞👶🏼
Anneoluyorumm00 Mercan_35 çok teşekkür ederim canım benim ❤️ inşallah en kısa zamanda sizde nasıp olur 🤲ovlasyon yaptığım ay hamile kaldım canım sende dikkat et değerlendir günlerini bide gerçekten bitter çikolata ve pekmez eşine ver
Yes_mom0 Anneoluyorumm00 aşkım bitter çikolata ve pekmez i yumurtlama günü mü vereyim yoksa her gün yesin mi 🤣♥️
Anneoluyorumm00 Emine010922 âmin canım Allah razı olsun ❤️ tabi ki ederim hem hamilelerin duaları kabul olur derler rabbim inşALLAH en kısa zamanda sanada nasip eder hayırlısıyla 🤲
Anneoluyorumm00 Yes_mom0 pekmez her gün sabah akşam alıyorduk biz sende öyle yap bitter çikolata artık yumurtlama döneminde ver 😁♥️