Nursonmez tuq_ba 38+2 olduk bi an önce doğsun istiyorum bel ve sırt ağrılarım var ara ara yürürken de alt karnımda anlık ağrı var ama nstde sancı çıkmadı başka belirti de yok yeri rahat gelesi de yok sanırım😅
busra_ab Oyyyhhhh daha 18 haftayım kaç fırın ekmek daha yemem gerek 😂 şimdiden zorlanıyorum son aylar ne yapacağım 🥲
Ravza12 37+2 artık doğsun istiyorum ama çevremde ki herkes daha erken diyor çok ağırlaştım bel ağrım ve sancılarımda çok oluyor
Tomris-anrs aslikls3 4 kasımda gittim kontrole sancı da açılma da yoktu. Yarın sabah açılma var mı öğrenirim artık
aslikls3 tuq_ba 37+6 yız bugün ve kontrole gittim 3 cm açılma var sancı vs yok beklemedeyiz. Cumartesi tekrar bakacağız 😅
BoraRmysaEsndmr aslikls3 açılma için alttan mı muayene edeliyorlar. 37+5 olduk biz de. Nts de sancı çıkmadı, açıklık ile ilgili bir şey demediler
Caterpillar 39+1 bebek kanala iyice inmiş ama bir şey yok haftaya perşembe doğumu başlatacaklar 🤧 tabi doğmak istemezse
Mne001 Pazartesi suni sancıyla doğum yapacam bnde çok korkuyorum çok heyecanlıyım duygularım karmakarışık🤰🤰
aslikls3 tuq_ba ikinci doğumum olduğu için onun da etkisi var sanırım. Hiç sancım falan da yok ama niyet ettim bu hafta doğurmaya diye geziyorum sürekli 😅🙈