Mne001 tuq_ba Acilmam yok pazartesiye kadar ins olur olmazsa direk suni sancı verecekler bugün 39+4 pazartesi 40olacam
sinemm48 Bugün doktor kontrolüm vardı. Tam 38 haftaligim. Çatı muayenesi yapmadı, dogurursun sen dedi 😂 nst’ye ilk kez girdim sancı da çıkmadı bakalım ne zaman gelecek. Uygulamaya göre son 14 🥰
Mne001 Zumzumm Tabiki etti bugün acilman yok dedi suyunda yok dedi pazartesiye kadar gelmezse günün doluyor 40haftalikta müdahale ediyoruz biz dedi olmazsa gel dedi yatış yapacaz
Zumzumm Mne001 açılma yokken suni sancı veriliyor mu? Ne dedi süreç nasıl olacakmış? Pzt bnmmde 40. O gun muayene edıp karar vercek
Kader5138 tuq_ba 23 kasima gün verdi doktor ama günler sanki yıl gibi geçmek bilmiyor sürekli tarihe saate bakıp duruyorum pazartesi de son kontrol var bakalm
Sevilaycimen 39+3 tık yok yarın gidicem doktora büyük ihtimalle pazartesi gel suni sancı vericez dicek 40 a kadar bekletiyorlar çünkü
Mne001 Zumzumm Evet veriliyor bazı devlet hastaneleri 40 haftada müdahale ediyor bazı hastaneler 42 haftada ben Adana’da yaşıyorum burda iki hastaneye gidiyorum her iki hastanede farklı diğeri 42 e kadar yolu var dedi bir diğer hastane müdahale edelim dedi kilo alımı oluyor normal doguramazsin yoksa dedi süreç nasıl ilerleyecek dedim oazartesiye kadar her hangi gelme durumu olmazsa pazartesi. Hazırlıkli gel acilden giriş yap bir KT ederiz olmadı dogumhanede gonderecem seni dedi orayada sadece bir bayan refakatçi Alaçam yavaş yavaş suni sancı verecem dedi
Eliffc01 Mne001 Ben de Adanadayim. Acaba 40 ve 42 haftaları söyleyen hastaneler hangisi? 39+6 oldum daha doğum hakkında bir şey söyleyen yok bana devlet Hastanesi’nde ne yazıkki
Mne001 Zumzumm Bende korkuyorum fakat bilmiyorum ya eğer sakıncalı olsa doktor önerir mi bunu herkeze