Alinimm2022 Aysenaz bu teori sadece 6 ve 7 haftalikken geçerli 7 haftadan sonra artık bebekler hareketleniyor ve yer değiştiriyor
Aysenaz Alinimm2022 benim 5+3de doktar sağ tarafımdan bakti kesede sağda gözüküyordu bugün gittim 6+5 haftalık bugün de sol taraftan baktı tam ortada duruyor gibi oyuzden emin olamadım
Emine_63270 Bebek7272 Ben dün akşam öğrendim 4 kız 1 oğlum var dı öğrendim ki bir oğlum daha oluyormuş Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🙏bu arda 16 +6 günlüğüz
Aysedmr Bebek7272 12 haftalıkken erkeğe benzetti 17 de göstermedi 20. Haftamda net gördüğünü kız olduğunu söyledi 😍
Yenibirannee Bebek7272 ilk kızımı 16. haftalikken kızımı 13 haftalikken öğrendim kurban olurum onları verene 😍😍😍
Camlicagizem Bebek7272 Yarın 21 haftalık olucaz nasipse daha bugün kesin bir şekilde öğrendim desem😁🙈 Kızımda böyle değildi 12 haftalıkken öğrenmiştim ama oğlum bizi süründürdü biraz sağolsun ☺️
inarches Lavinya24 kan yenilenme tarihine göre cinsiyet testi var internette bende meraktan duramayıp yapmıştım bende kız çıkmıştı test sonucu doğru çıktı😄
Lavinya24 inarches evet ona da baktım erkek çıkıyo çin takvimi de erkek bütün veriler erkek ben en başından beri kız hissediyorum bakalım artık cuma gidiyorum öğrenirim inş😂
inarches Ben 14.haftada kızım olacağını öğrendim.Çok yoğun şekilde hamileliğimin başından beride kız hissediyordum zaten.Doktora 14. Haftada gittiğim için 14. Haftada öğrendim ama doktorum 12. Haftadan itibaren söylüyorum demişti ☺️
Kedicik123 Zeynooooooo youtubedan çok fazla cinsiyet videosu izledim nereye nasıl bakılıyor vs. Şuan cinsel organı görüniyor aşağı doğru ise kız yuksrı doğru ise erkek. Sizinkide aşağı doğru öğrenirseniz yazarmısınız lütfen 🤩
Zeynooooooo Kedicik123 yazarim canim 7 haftadan sonra cagirdi doktor beni yurt disindayim burda her kafan esdiyinda kontrole gitmek olmuyo
Gezenlady eymenim_ geçen hafta gözükmüyodu dün gittim ögrendim ekranda net bi şekilde pipisi gözüküyodu doktorda artık oglum diye seversin dedi 😂