ikibaloglanannesi Benim oğlan çok inatciydi ya 18.haftaya kadar gostermedi kendini 😅 Gönlüm isterdi ki 12.haftada öğrenmek😅😅
Cgdmerl Tam 12. Haftada öğrenmiştik biz de muhtemelen daha önceden de randevumuz olsa öğrenebilirdik. Erkek bebekler 10. Haftadan sonra belli edebilirmiş kendini
Yesilhome Bebek7272 16+2 de öğrendim bazıları erken öğreniyor ama benim bebiş göstermedi 🤭 oğlum olacak Allahın izniyle
Suveyy GTubaa27 Bir kaç gün kullandım kanamam olmayınca bıraktım doktorum da öyle demişti gerçi o 2 hafta olmazsa bırak dedi ama ben çok zor yuttuğum için bırakmak istedim
Lavinya24 inarches evet ona da baktım erkek çıkıyo çin takvimi de erkek bütün veriler erkek ben en başından beri kız hissediyorum bakalım artık cuma gidiyorum öğrenirim inş😂
Zeynooooooo Kedicik123 yazarim canim 7 haftadan sonra cagirdi doktor beni yurt disindayim burda her kafan esdiyinda kontrole gitmek olmuyo
smyyozygt Bebek7272 Oğlumu 13 haftalıkken öğrendim ikinciye hamileyim 13 haftalıkken gittim göstermedi bu biraz nazlı sanırım
Nurumsun 12.haftada kıza benziyor ama net değil dedi, 13.haftadayım kıza benziyor ama net degil dedi yine, bacaklarını da kapamıştı. 1 ay sonraki randevuda gösterir inşallah 🥲
Serenbzkrt Haftada öğrendim bende. Önceleri doktora gittik ama göstermedi yeni gösterdi 🌸 Kız olacakmış 🤍
Amina1993 Serenbzkrt kızlar nazlı olur göstermiyor erkenden diyorlar. Bende 15 im henüz göstermedi . Devlete gittim 12+5de söylemedi göstermiyor dedi