esinyk Madenmi kese ilk haftalarda eğer böyle armut şeklindeydi erkek demişlerdi bana doğru çıktı :) yuvarlaksa kızmış. E tabi tıbben açıklaması yok ama tuttu :)
inarches Lavinya24 kan yenilenme tarihine göre cinsiyet testi var internette bende meraktan duramayıp yapmıştım bende kız çıkmıştı test sonucu doğru çıktı😄
6925 Lavinya24 bebeğimin cinsiyet tahmini,cinsiyet_tahmini,cinsiyet_tahmini kesin diye üç sayfa ama bence sabretmek en güzeli para kaptırmaya gerek yok:)
Zelihaklc Bebek7272 bize ilk 11+5 de kız olabilir diye ihtimal verdi sonraki gittiğimde bebeğim göstermedi 17 haftalikken kız olduğunu öğrenmiştik 🌸
Zehra3333 Bebek7272 Benimki göstermedi kendini 19.haftada öğrendik biz ve kızım olacak 20 gün kaldı doğumuma sizinde saglikla gelsin inşallah 😍🙏🏻
Mrveeebade Annesiiivebebek cuma günü bende 13+2 olucam doktor kontrolm var inş cinsiyet belli olur çok merak ediyorum
eymenim_ Gezenlady ay banada öyle diyorlar ama Dr 12 haftada kıza benzettim ben ama ilerleyen haftalarda görüşelim dedi kızım olmasını çok istiyorum
Gezenlady eymenim_ geçen hafta gözükmüyodu dün gittim ögrendim ekranda net bi şekilde pipisi gözüküyodu doktorda artık oglum diye seversin dedi 😂