selim10 Alinimm2022 merhaba, cinsiyet gönderisinde size yorum yapmıştım da tahmin yapabilir misiniz diye, bi bakabilir misiniz rica etsem 😇
Azra8Engin Bebek7272 12+5de göstermedi 13+3deyiz su an cuma 13+5de bir daha bakacak Doktorum sen zayıfsın hemen görürüz dedi o kadar oynadı karnimla rahatsız edelim dönsün dedi falan ama yok tembel çıktı kıpırdamadı bile inat 😁
mhmtsmy Bebek7272 12 haftalık tahminde bulunulmuştu ama kesin değil demişti 16 da %99 dedi detaylı da %100 oldu🤗kızımı bekliyoruz inşaAllah
esinyk Madenmi kese ilk haftalarda eğer böyle armut şeklindeydi erkek demişlerdi bana doğru çıktı :) yuvarlaksa kızmış. E tabi tıbben açıklaması yok ama tuttu :)
Kedicik123 Zeynooooooo youtubedan çok fazla cinsiyet videosu izledim nereye nasıl bakılıyor vs. Şuan cinsel organı görüniyor aşağı doğru ise kız yuksrı doğru ise erkek. Sizinkide aşağı doğru öğrenirseniz yazarmısınız lütfen 🤩
Aysenaz Keseye göre solda ise erkek sağ ise kız diyolar ama benim geçen hafta ile bu haftaki ultrasonda bebeğin duruşu farklı geçen hafta sagdaydi bu hafta sola yakın nasıl anlicaz cinsiyeti
Alinimm2022 Aysenaz bu teori sadece 6 ve 7 haftalikken geçerli 7 haftadan sonra artık bebekler hareketleniyor ve yer değiştiriyor
Eminefidan 16 . Haftada öğrendim ben de kızım olacağını 🤗 şimdi 25+1 iz sağlıkla kavuşmayı bekliyoruz
rich_mom Bebek7272 17+0 da yani tam olarak bugün öğrendik. Ama biz bilmiyoruz zarfa yazdırdık ailemizle birlikte öğreneceğiz 😍 1 hafta beklicez :)
busraakurt52 Bebek7272 18. Haftada öğrenmiştik iki kızımda pek nazlıydıı 24. Haftada detaylı ultrasona kadar bekledm bişey almak için🌸