• Doğum
  • SEZARYAN GÜNÜ ALDIM 📍 14 KASIM ♥️

zynpkrhsn1 bende şuan 37+5im,aynıyız salı günü 1de sezeryan olucam tabi beklerse kızım bazen ayaktayken öyle baskı yapıyor ki heran sancı gelebilir korkusu var çok ayakda durmaya hiç gelmiyor zaten gücümde yok rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla alıp buyutebilmeyi nasip etsin inşallah 🤲

zynpkrhsn1 daha gün almadim haftamiz ayni bende 37+3üm 😊 cuma kontrol bakalim ne olur ne der doktor, hayirlisi kolaylikla olsun saglikla gelsinler🤲🏻

zynpkrhsn1 sezaryen olacaksanız neden çatı muayenesi yapılıyor benim doktorum hiç bahsetmedi yapmaz diye de sormadım

Benimde 12 de sezeryan doktor 6 dan sonra birşey yeme dedi 13 Kasım’da çok korkuyorum uykularım kaçıyor nasıl olcak nasıl bitcek diye hiç ameliyatta olmadım şimdiye kadar kan sulandırıcı igne kullanıyorum birgün önce kes dedi doktor Allah saflıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah kızlar belden igne ve sonda korkutuyor benii

Canankara1992 bende gece 12den sonra bir yemeyecegim ben de hic ameliyat olmadim kan bile veremem tansiyonum dusuyor ama hic korkmuyorum allah kolaylik versin hepimize hamilelik cok zor bir an once hafiflemek istiyorum

zynpkrhsn1 benim mecburi sezaryen olacak, sandım sezaryen olacaklara da yapılıyor iyi kurtuldum ondan bari😂