Yigit_Yagiz_Moms zynpkrhsn1 tşk ederim. Ben de yıl dönsün diye 39. Hafta başı istiyorum inşallah öyle olur. Şehir hastanesi olduğu için büyük ihtimalle kendi takvimlerine göre verirler
aminehumamoms zynpkrhsn1 sezeryan olucagınız halde yine çatı muayenesi yapıyormu doktor bende kendi isteğimle sezeryan olucamda
zynpkrhsn1 aminehumamoms Genelde yapılmıyor diye biliyorum ben de istegimle sezeryan olmak istedim ama doktor bi bakayim yine de dedi belki normale uygundur diye sonra sezeryana karar verdik
mihros97 zynpkrhsn1 bende bu hafta doğurmazsam haftaya salı yada çarşamba sezaryen olucam 14-15 kasıma denk geliyor 😀 Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
zynpkrhsn1 mihros97 inşallah son 1 haftam var allahin izniyle ters bir sey olmadan salı gunune gelmek istiyorum hepimiz icin hayirlisi olsun 😇
Canankara1992 Bu hafta oturup kalkamıyorum hiç çok agırlaştım nefes nefese kalıyorum sagdan sola dönerken bebekte kilo almış bende hepsi birleşince sırt bel agrısı çok zorluyor Allah’ım zorumuzu kolay etsin