Mavilikler8 Gzdesri Ben de bir ben böyleyim sanıyordum. Her zamanki şeyleri yiyorum ama sanki dünyaları yemişim gibi. 😅 Bu arada şafak 112 inşallah.
Siyah0606 mervemurat16 şafak 96 şişkinlik ağrılar öyle böyle gün sayıyoruz ☺️büyük şeylerini aldım ufak tefek her hafta çıkıp almaya çalışıyotum Yavaş yavaş 🥰🥰
Gzdesri mervemurat16 evet akşam yemeğinden sonra çatlayacak gibi oluyorum ufak yuruyusler soda v.s 4 saate anca düzeliyorum akşam yemekleri biraz korkutmaya başladı beni
mervemurat16 Gzdesri sanırım akşam az yemek lazım bende şişiyorum yürüyüş yapıyorum genede karnım sert ve davul gibi oluyor
Siyah0606 mervemurat16 doğurana kadar bitmez bence son zamanlarda ağırlaşınca yerimizden kalkamayız anca ozmn dururuz 😀😀😀
Gzdesri mervemurat16 hafif yemek gerek doğru ben bu ara biraz normal insan gibi yiyorum hamile değilim gibi tıka basa 🧸🧸
Neslihan_Celik Son 100 gün 🙏 Allah’ın izni ile nefes darlığı başladı bendede sırt ağrısı,bel ağrısı karında gerginlik
Humeyra_87 Neslihan_Celik aynı dertten yanayım her yerım ağrıyor karnım aşırı gerılıyor çaresı varmi bunun
Arzuanne Son 106 bebiş baskı ağrı yapıyor bir de kaburga ağrısı fazla yiyince kursak yanması var ondna zor uyuyorum sağ salim geçsin oğlumu kucağıma alayım istiyorum
peksimetya mervemurat16 şafak normal doğuma göre 29 şubat 115 gün var 4 yılda 1 kutlanan günden 😁 ama tabi sezaryen olacağım için daha erken gelecek mecburen henğz tarihi belli değil 🥰 alışverişe gelirsek daha bir çorap bile almadım kuzuma detaylıyı yeni yaptırdım cinsiyeti yeni kesinleşti. Bu saatten sonra son gaz devam 😁
Sedefomur1 peksimetya bizim de sadece besigimiz pusetimiz yorgan nevresim hastane çıkış seti hazır daha hiçbir şey almadım bi de erken doğum riskim var üstelik. Alışverişe ben kendimden başlamayı düşünüyorum pijamalarim terliğin çamaşır vs. sonrada bebeto için alışveriş yaparım artık
Firstmummy peksimetya 115 gun aynıyız maşallah bende sezeryan dedi doktor sağlıkla gelsin bebisler siz hangi sehir
Asyabby Kıyafetler alındı kişisel bakım eşyaları kaldı göğüslerimde çatlak başladı ama ona çok üzüldüm ağırlaştı baya bide ilk çocuk olduğu için lüzumsuz bişi de almak istemem sizce kişisel bakımda neler alınmalı
mervemurat16 Asyabby ben kişisel bakım için kendime birşey almadım çatlaklarım bir iki tane çünkü şükür çok çatlağım olmadı
Cocuk_Gelisimci_Anne Asyabby göğsüne ayva çekirdeğini yarım çay bardağı suya koyup dolapta beklet o zaten kıvama geliyor onu sür iyi gelir
Eddaa57 Benimde 110 gün var yarı yarıya bitirdim sayılır birebir doktorun verdiği gün olursa balık burcu olucak kızım 🥰