AyselDemir mervemurat16 şafak 36+4butun hərşeyim hazir.hastane çantami hazırladım gün sayıyorum.insallah salık sahettle gelir inşallah.
Bahar03_ 24+6 haftaligiz sirt agrimdan öldüm arkama yaslanmadan 5 dk oturamıyorum sırtıma batıyor hep ayni yer ve bebis masallah cok hareketli tekmelerini her yerde hissediyorum bazen yan taraflardan çıkacak hissediyorum 🤣 yemekten sonra cok sisiyorum patlayacak hissediyorum karnimi ve su ara cok Sık tuvalete cikiyorum😪sürekli de acıkıyorum ve son olarak eksiklerim baya var 😔
Aynur_55 Şafak 112⏳yemek yeyince nefes alamaz gibi karın şişliği, sık idrara çıkma başlaması, sırt ağrısı, mide yanması başladı
prensesannesi__ 103 günümüz kaldı 🐣 eksiklerimızın çoğu bitti Stok yaptık bı kaç aylık 🌸 şubat ilk haftası doğumum burcu hakkın’da hıc fikrim yok 🥰 başak burcu mınık bı erkegın annesiyim kızım ne olucak bilmiyorum 👣🧸
Birsevdamasali Şafak 114 normal doğuma göre 29 Şubat 😂 Ama ilk doğumum sezeryan olduğu için İkinci de öyle olcak Doktorumla tarih hakkında hiç konuşmadık Sağlıcakla gelsin bütün bebisler 🥰🙏
e_blue_sky_a mervemurat16 bizim de 111kaldı büyük güne. 99 olmak için heyecanlandım. Aynı sorun bende de var, özellikle akşam ekmek tüketirsem fazla yersem çatlıyorum resmen. Onun dışında sıkıntı yok. Doktorum yürü diyor günde 3km yürü diyor ama nerdeee 1km bile fazla geliyor bana. Rahmime sancı girince korkuyorum. Hazırlıklar ise, parça parça alıyorum henüz büyük alışverişe çıkmadık.
3-hafsa Benimde şafak 115 kızım varken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum simdide oğlumu bekliyorum ama aynı sıkıntılar bendede var özellikle bel ağrısı ve bacak ağrısı
mervemurat16 Asyabby ben kişisel bakım için kendime birşey almadım çatlaklarım bir iki tane çünkü şükür çok çatlağım olmadı
Bmbe21 Serap1-2 ay merhaba benimde uygulamada 94 yazıyor ama zorunlu sezeryan olacagim daha gün vermedi doktorum. Dizinde sezeryanmi
ug_fa-3diplomalianne mervemurat16 burcuyla falan hiç ilgilenmedim ama alışveriş işi tamamdır zaten fazla bişey almama gerek kalmadı 2.kız olunca ablasının herşeyi yeterli gelecek ona ❤️
Deryalina- mervemurat16 hazırlıklar bitti çok ufak şeyler kaldı kova burcu olacak inşallah burun tikanikligi ve nefes darlığı ile uğraşıyorum bikac haftadır 🥴
_Gubo mervemurat16 105 gün kaldı ama daha çok eksiğimiz var odası da hazır değil henüz bel ağrısı ve bacak krampları hariç iyi sayılırım Bi de her ay acile gitmeyi düşünmezsek
anonimgelin mervemurat16 doktor şubat başı doğum dedi bakalım erkende olabkr ben Ocak diye hissediyorum
mervemurat16 anonimgelin benimde şubat başı ama banada ocak ortası veya sonu gibi doğum olacak hissediyorum