Kızlar İhlas aura cleanmax elektrikli süpürge ve halı yıkama makinesi kullananan varmı arkadaşım geçen sene almıstı o acayip memnun bende onda görmüştüm daha sonra benim numaramı vermiş geçen seneden beridir arayıp duruyorlardı bende hep erteledim yada engelleyip geçtim çünkü düşünmüyordum o kadar da para vermek istemedim acıkcası ama arkadasıma gelen bayanla tanışmıştık gene aradı bu sefer kıramadım her neyse dünden davet ettim geldi makinenin özelliklerini ve nasıl calıstıgını gösterdi inanırmısınz evimi günlük temizlerim ve hergün süpürge calısır ama o halımdan nasıl toz cıktı gözlerim inanamadı ve eşim sigara içti o kokuyu dahi hemen havadan makineye haps etti kokudan eser kalmadı o kadar çok beğendim ki ilk başta pesin fiyata 33 dedi taksitle ise 40 buluyor daha sonra müdür falan girdi araya 25 bine kadar indi eşimde çok begendi saglık açısından faydalı olacagını düşünüyorum baya bir özelligi var çünkü almaya karar verdik ve ayırttık bakalm nasip olursa alacaz alıpta memnun kalanınız varmı rica etsem bilgi veriniz ☺
İhlas Aura cleanmax kullanan varmı öneri lütfen
Tek kelimeyle mükemmel şmdiden hayırlı olsun hiç bir zaman pişman olmayacaksınız.
Ghuuzunolu ay canım çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun sen kullanıyor musun kullanıyor isen memnunmusun ☺
caniminikizleri bizim bir ablada vardı çok iyi diyordu
Evet kullanıyorum çoook memnunum dövücüsüyle süpür halını bir daha normal süpürmezsin 😀
Yıkamasından bahsetmiyorum bile tanıtımda görmüşsündür zaten.
Verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor. Dayson haltetmiş yanında.
caniminikizleri arkadaş yemi aldı 26 bine size fazla söylemişler
caniminikizleri haftada bir evimi onunla süpürüyorum çok ağır bir makine ama inanılmaz güzel temizliyor. Memnunum ama yıkamasını hiç kullanmadım açıkçası
caniminikizleri ablamda var bi tuşu var havayı temizliyor basınca çekimi vs çok iyi sadece gidince süpüreceğim evi diye çok korkuyorum çünkü bence çok ağır çok güç istiyor ablam hep onunla süpürüyor evi arada sırada diğer süpürgeyle alıyor acelesi varsa. Yıkamasından vs de baya memnun 4-5 yıl oldu alalı
caniminikizleri eşimle evlenmeden önce kendisi bekarken kendi evine almış bana özelliklerinden çok bahsediyordu ben ağır makine diye kullanmak istemiyordum ama sonradan özelliklerini ve yaptığı temizligi gözümle görünce evimdeki en değerli şey oldu. Bir sürü basligi var mesela ben yatağımı temiz zannediyordum eşim yatak dövme başlığı ile yatağı temizledi ve ben çıkan kire şok oldum. Ayrıca koltuk yatak ve halı yıkama özellikleri var ve halı dövme başlığı ile halının en derinliklerinde pisliği tozu bile temizliyor. Evinizi supurdukten sonra hortumunu çıkartıp 15 dk kadar calistirirsaniz evinizdeki kötü havayi bile temizliyor her gün yaparsanız bunu evdeki tozun bile zamanla yok olduğunu goreceksiniz. Bebekli ve evcil hayvan olan bir ev için çok çok mükemmel kendisinden çok memnunum 🥰 şuan ki dyson falan hikaye bence. Eşim 2019 yılında 5 bin 500 tl civarı almisti iyikide almis şimdi fiyatlar çok artmış çok şaşırdım. Sizede şimdiden hayırlı olsun 🤩🤩
- Düzenlendi
caniminikizleri benim eşim ve kaynım bizzat bu işin içinde satış danışmanlığı yapıyor evim de de kullanıyorum çokta memnunum
Ozge2206 teşekkürler ☺
Bmbe21 çok çok teşekkürler canım gecen sene arkadasım 13′e almıstı bu sene uçmuş fiyatlar artı bu aydan sonra zam gelecekmiş bizde 25 bine anlaştık ayırttık bakalım inşallah hayırlısı olur ☺
Cancan2 maşallah ne güzel valla agırda olsa ben günlük temizlerim evimi duramam 🙃
alitalia yıkama kullandı arkadasım çok memnun bende nasipse denerim bi 🙃
Makif bizde 25 bine alacaz canım anlaşmamız o şekilde kimisine 34 bine vermişler kime ne tuttururlarsa hesabı bence ama biz bayanı tanıyoruz ayarladık bakalım
Ghuuzunolu aynen harika