Mucizem4242 Sevimlii00 anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor dermişim 🤣 bende 3 çocuk olduğu için kafamda hunim eksik öyle söylim canım 🤣 ama canları sağolsun şimdilik gidişat iyi bakalım diyorum kendime 🥰
Mucizem4242 GulserenKY benim ilk oğlum da 24 Mart doğumlu koç burcu Allah yardımcın olsun canımmm fena zor birşey koç bebesi annesi olmak 🤦🏻♀️😁 bir kere gelince insan gidemiyor burdan hayır ne var onu da anlamış değilim ama işte bağımlılık yapıyor 🤣
GulserenKY Mucizem4242 Aa kaç yaşında oğlunuz. Koç konusunda tecrübem var canım 6.5 yaşında bir oğlum var o da 5 nisan doğumlu 😄 Eğlenceli geliyor ya bebeği uyuturken filan okuyorum napalim 😄
Mucizem4242 Yazmelegi_ MaşaAllah canım sağlıkla büyüt inşaallah🥰. Valla bağımlısı oluyor insan ara ara da olsa illa bi göz gezdirecek yoksa olmuyor 🤦🏻♀️😁
Yazmelegi_ Mucizem4242 Amin inşallah sende sağlıkla büyüt 🌸🤲🏻 evet baya alıştım buraya hem bildiğim şeyleri kızlara söylemek için burdayım hemde keyifli
BirazbundanBirazondan1 Mucizem4242 ay benimde 21 Eylül de kızımı doğurdum.doktorum 5 Ekime gün vermişti. Kızım 37+1de doğdu. Bebek doğdu butonuna bastım ama aktfleştirmedim. Burası çok hoşuma gitti gidemiyorum 😅
Mucizem4242 BirazbundanBirazondan1 happy kids burası kadar sarmıyor burda nedendir bilmiyorum ayrı bi güzellik var 😁
Mucizem4242 GulserenKY benim oğlanda 4 buçuk yaşında canım ama şimdiden çok bilmiş 🤦🏻♀️🤣 valla bende öyle şurası sardığı kadar hiçbirşey sarmıyor beni 🤣
__mom1 Mucizem4242 evet ben normal doğurdum dikişim hala iyileşmedi 🥲🥲 zaman çok çabuk geçti ben hala diyorum bugün 39+6 oldu takip ediyorum 🥲🥲🥲🥲
Mucizem4242 __mom1 benimde ilk doğumda çok dikişim olmuştu ama ikinci ve bu üçüncü doğumda dikiş olmadı sanırım doğum yaptıkça vücut alışıyor 🙂
Mucizem4242 NisaSevgili bende doğum yaptığım gibi geçerim kids’e yada buraya girmem diyordum ama niyeyse kalıyor insan burda 🤣
Mucizem4242 Mommymommy bebekten vakit bulamayız derken nedense onları uyuturken dai insan Burda buluyor kendini 😁
GulserenKY Mucizem4242 Oğlum da koç o da öyle bilmis 😄 sosyal medya kullanmıyorum ya burası sarıyor beni