Mucizem4242 BirazbundanBirazondan1 happy kids burası kadar sarmıyor burda nedendir bilmiyorum ayrı bi güzellik var 😁
Mucizem4242 __mom1 benimde ilk doğumda çok dikişim olmuştu ama ikinci ve bu üçüncü doğumda dikiş olmadı sanırım doğum yaptıkça vücut alışıyor 🙂
Mucizem4242 Mommymommy bebekten vakit bulamayız derken nedense onları uyuturken dai insan Burda buluyor kendini 😁
Mucizem4242 Mutlulukkk ben 3 hamilelikte de döndüm dolaştım geldim ama bu sefer nedense komple kaldım güya doğum yapınca 3 çocuktan fırsat olmaz diyordum bi çekirdeğim eksik oldu önümde 🤣
efelinamoms Mucizem4242 23 haziran 2022de oglum dunyaya geldi o zamandan beri burdayim 23 ekim 2023dede kizim dunyaya geldi hala gitmiyorum kovacaklar heralde en sonunda 😁
Mucizem4242 efelinamoms bende ilk 2018 de katılmıştım sonra 2.hamileliğimde yani 2020 de katıldım ama hep doğumdan sonra gitmiştim nedense şimdi kaldım burda gidemiyorum elim hep bu uygulama da 🤣🤣
GulserenKY Mucizem4242 Oğlum da koç o da öyle bilmis 😄 sosyal medya kullanmıyorum ya burası sarıyor beni
Mucizem4242 GulserenKY valla biz koç erkek analarını tebrik etmeleri lazım gerçekten çok sabır gerektiriyor 🤣 bende sadece instagram var ama burası kadar sarmıyor Burda insan ne ararsa buluyor 🤣
Mucizem4242 xbebegimx oyyy aramızda 3 gün var 🤩🥰. Sağlıkla büyüt miniğini canım benim. Bizlere gidiş yok biz kalıcı taraflarız belli oldu 🤩. Doğan bebişlerimize rağmen girmeye vakit buluyorsak korksun uygulama bizden 🤣
Mutlulukkk Mucizem4242 haha aynen kz bende brakamiorum burayi 😂😂 en cok kaynana,elti vs postlarini seviorum 🤣🤣🤣🤣
Mucizem4242 GulserenKY öyle böyle seçici değil bazen inadı tutunca resmen sıyırıyorum kafayı, akrep burcu kız kardeşi ile inatları birleşince tam oluyor 🤦🏻♀️
Youngmotherr Sevimlii00 benim oğlum yatmayı sevmiyor ya odada astronot çıkartması var ona bakıp onunla konuşuyor 😂 sakin oğluşum sadece sinirli
Mucizem4242 _tuuggcce_ sen bizi geçmişsin kalıcılıkta canım 🤩😁 hepimiz sağlıkla büyütelim miniklerimizi🤲🏻🥰