Mucizem4242 27 ekimde oğlum dünyaya geldi. Doğum tarihimiz normalde 13 Kasım görünüyordu ama bebeğim 37+4’te dünyaya geldi. Kasım annesi olmayı beklerken Ekim annesi oldum.😁 Doğum yaptığım halde hala burdan vazgeçemiyorum. Var mı ben gibi olan kızlar.😁🙂
Mucizem4242 Mutlulukkk valla bende düşünemiyorum canım bebiş doğdu butonuna gitmiyor elim🤣 güya doğurunca bırakacağız 🤣
__mom1 Mucizem4242 ben de 27 ekimde doğum yaptım hala bebeğin doğmasına 1 gün var gözüküyor ama ben hep ekim annesi olcam diyordum hiç kasım annesi olacağıma inanmadım 😅
Mucizem4242 __mom1 ayy aynı gün doğum yapmışız.🥰🤩 hamile iken ne kadar gün kaldı derken şimdi ne ara doğdular da büyümeye başladılar diyor insan ya 🤦🏻♀️😁
Sevimlii00 20 Ekim’de doğum yaptım bende burdayım 🤭🤭 bebişleriniz nasıl hanımlar 🥰 ağlak mı sakin mi 🥰🤭
Aysee1123 Sevimlii00 Toksa sakin açsa ağlak çığırgan 😂 Sürekli emmek istiyor uzun emiyor birde öyle 10-15 dk değil yani. En sonunda uyuyakalıyor
Mucizem4242 Sevimlii00 anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor dermişim 🤣 bende 3 çocuk olduğu için kafamda hunim eksik öyle söylim canım 🤣 ama canları sağolsun şimdilik gidişat iyi bakalım diyorum kendime 🥰
Youngmotherr Sevimlii00 benim oğlum yatmayı sevmiyor ya odada astronot çıkartması var ona bakıp onunla konuşuyor 😂 sakin oğluşum sadece sinirli
Mucizem4242 Asyabuse ayyy MaşaAllah 9 aylık mı😍 Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.🤲🏻 İnsan bağımlısı kalıyor nasıl oluyor hiç anlamıyorum 🤣
Mucizem4242 GulserenKY benim ilk oğlum da 24 Mart doğumlu koç burcu Allah yardımcın olsun canımmm fena zor birşey koç bebesi annesi olmak 🤦🏻♀️😁 bir kere gelince insan gidemiyor burdan hayır ne var onu da anlamış değilim ama işte bağımlılık yapıyor 🤣
__mom1 Mucizem4242 evet ben normal doğurdum dikişim hala iyileşmedi 🥲🥲 zaman çok çabuk geçti ben hala diyorum bugün 39+6 oldu takip ediyorum 🥲🥲🥲🥲