busra_ab Halilesma 16 haftada belli olur ama bence erkek çıkıntı vara benziyor Allah gönlünüze göre versin 🥰
busra_ab Halilesma üçüncüde daha çok erkeğe benziyor diğerlerinde de kesinlikle çıkıntı var bence %70 erkek ya çok araştırmıştım tiktokta cinsiyet ultrasyon görüntülerini çok inceledim 😌 kıza benzetemiyorum ya 😕
Halilesma busra_ab ya nebilim doktor çok kesin konuştu ama görüntüleri de çok garip ins bu gittiğimde net öğrenirim😁
Halilesma Eslem2112 ay ne güzel çok sevindim sizin için bize de erkek dediklerinde haliyle farklı bı duygu yaşamıştım 🤭🤭 Allah iki duyguyu da tattirsin sizin goruntuler de de kız dediklerinde boş bacak arası vs mi gosterdiler
Ayseee60 Halilesma anne ne hissediyorsa doğru cıkıyor gercekten benimde bir kızım var ikinciye hamileyim 12 de büyük ihtimal kız denildi 17de erkek olduğu netleşti
MelteM2cck melike81_ buradada 3 çizgi yok ki. Benim kızın 3 çizgi bariz kendini gösteriyordu. Bu resimde de çıkıntı var bence. Ama bence tabi her bakış açısı farklı olur. Hayırlısı olsun inşallah erkek kız hepsi bizim 🌻🥰🥰
Ciceklibirkuyu Halilesma banada 12 hastalıktan kız dedi 14 haftalık oldum 16 haftalık olunca gideceğim inşallah değişmez banada herkes çok erken söylemiş diyor ama bilemiyorum
Halilesma Ciceklibirkuyu evet 12 hafta kız demek için biraz erken sanki ama bazı doktorlar uygun pozisyon ve iyi bir deneyimle hiç yanilmiyor
Halilesma Eslem2112 hm anladm cnm bizimde bu defa gösterir gibi oldu kısa ondada bu görüntüleri yakaları doktor bakalm hayırlısı artik
Yalnizanne Halilesma çıkıntı yok demişler ama 3.fotoğraftaki ben erkeğim demiyomu😅 ben anlamıyorm da görüntü olark çıkıntı var üç çizgi yok🤷
Halilesma Yalnizanne ya evet 3. Fotoda net çıkıntı var çizgi filan yok bende anlamadm oyuzden attm belki bu şekilde ultrason fotosu olan varsa yazar diye 🤭 çok kafam karıştı kesin dedi doktor ama bilemiyorum ya
MelteM2cck melike81_ insanız canım benim yanılabiliriz tabiki. Hayırlısı olsun hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla kucağına 🥰
Tugce-12 Bizimde doktorumuz bebişim bir türlü dönmediği için göremedi cinsiyetini utanıyor gibi pozlar veriyor 😃
Halilesma ravzae canm perinatolojiye gittim orda da detaylı inceliyorlar ama baya göremedi sonra anlık gördü ve 99 dedi bakalm
Halilesma Eslem2112 ay hadi ins bizde öyle oluruz 😁 hala alisamadm çünkü erkek olarak benimsemistm birde herkes erkek diyodu çevremde kız diyorum şimdi yok yok yanlışlık vardır diyolar 😁 herkesin hisleri yanıldı sanırım 🤭
Sibel0330 Eslem2112 merhabalar benim profilimde de bebeğimin bacak arası ultrason resmi war bakabilirmisiniz doktor kız dedi ama herkes çıkıntı çok fazla war diyor 🤷🏻♀️