Halilesma MelteM2cck ya ciddi misiniz 😬 iyice karıştı aklım dün arkadaslarm da dedi kız gibi durmuyor diye şimdi driek baştan beri kız demediler iki kere erkek net denildiği için böyle ikilenmdeyim
MelteM2cck Halilesma renkli ultrasona girdiniz mi siz. Benim kendi doktorum kız dedi. Renkli ultrasona girince o doktor da %100 kız dedi gösterdi hatta.
Halilesma Dnmzzeda 12 de ve 14 de erkek şimdi kız dendi 15+3 görünüyordu ultrasonda biraz geriden geliyor geç döllenme 🥲
busra_ab Halilesma üçüncüde daha çok erkeğe benziyor diğerlerinde de kesinlikle çıkıntı var bence %70 erkek ya çok araştırmıştım tiktokta cinsiyet ultrasyon görüntülerini çok inceledim 😌 kıza benzetemiyorum ya 😕
Halilesma Dnmzzeda en iyisi öyle yapmak ay burda 30 haftaya kadar boş bacak arası görüp 30. haftada erkek olduğunu bile öğrenen okuduğumdan beri soklardayim 😁 biz dediğiniz gibi bekleyelim bikere daha net söylensin 😁
Ayseee60 Halilesma evet öyle kız deyince değişebiliyor ama erkek dediyse değişeceğini sanmıyorum ki erkeğe benziyor
HilalimM63 Halilesma aynı sekılde banada 14 haftalık erkek dendı 17 haftalıkta kız denıldı.. ultrasn aynı arası bosluk yanı kız gıbı 🌸😇
Halilesma Ayseee60 ikinci gebeliğim 🥰 bir kızım var erkek hissettim hep gönlümden geçen erkekti tabi ne eksikse onu arıyor insan 😇
Ayseee60 Halilesma anne ne hissediyorsa doğru cıkıyor gercekten benimde bir kızım var ikinciye hamileyim 12 de büyük ihtimal kız denildi 17de erkek olduğu netleşti
Eslem2112 Halilesma foto varsa at bakayım canım pardon zaten sen açmışsın forumu bence bekle bana da kız dediler 16 haftalliken gittik pipi fotosu çekip verdi bir kızım var ve Rabbime çok şükür oğlum olacak inşallah
Halilesma Eslem2112 ay ne güzel çok sevindim sizin için bize de erkek dediklerinde haliyle farklı bı duygu yaşamıştım 🤭🤭 Allah iki duyguyu da tattirsin sizin goruntuler de de kız dediklerinde boş bacak arası vs mi gosterdiler