Halilesma Eslem2112 ay hadi ins bizde öyle oluruz 😁 hala alisamadm çünkü erkek olarak benimsemistm birde herkes erkek diyodu çevremde kız diyorum şimdi yok yok yanlışlık vardır diyolar 😁 herkesin hisleri yanıldı sanırım 🤭
ElifKarata Halilesma burda bacak arası sanki dolu gibi duruyor aslnda erkek gibi pipie benziyor sanki
Halilesma ElifKarata evet öyle görünüyor gerçekten ve sadece çok kısa gorebildi doktor uzun uzun inceleyemedi ama 99 oranla kız dedi 😁 son dk pembeler içinde erkek doğurmamak adına her kontrolde sorarım artık burda okadar çok değişen varki kesin denildiği halde
Halilesma Yalnizanne ya evet 3. Fotoda net çıkıntı var çizgi filan yok bende anlamadm oyuzden attm belki bu şekilde ultrason fotosu olan varsa yazar diye 🤭 çok kafam karıştı kesin dedi doktor ama bilemiyorum ya
filizmom Ya arkadaşlar bilmediğimden soruyorum 3 çizgi dediğiniz ne oluyor? Yani genital dudaklar desem daha minicik değil mi nasıl gözükebilir ki ben çıkıntı yoksa kızdır diye düşündüm hep. Yani kız olduğunu gösteren bi şey olacağını düşünmemiştim 🙄
Halilesma filizmom genital dudaklar o 3 çizgi 🤭 yani erkeğin organı oluşuyor da kizinki oluşmasın mi 😁
filizmom Halilesma ya erkekte çıkıntı görmek kolay olabilir ama kızın o net gözükeceğini düşünmemiştim 😅
MelteM2cck Ciceklibirkuyu genital bölgesi bebeğin. 3 çizgi kız bebekte cinsel organdır. 2 yuvarlak ve çıkıntı olanda erkek bebek cinsel organdır. Doktorum hatta tektek anlattı gösterdi cinsiyet belirleme bu şekilde olur diye
Ciceklibirkuyu MelteM2cck yaaa ben bilmiyordum size özelden bebeğimin ulturasyon fotoğrafını atsam bakarmisiniz
Ciceklibirkuyu MelteM2cck en son gittiğimde 12 haftaliktim ve yüzde doksan kiz dedi ama çevremde herkes çok erken değişebilir falan diyor şu an 14 haftaliktim elimde 12 haftalık olan var atıyorum simdi