ElifMasalll _Mother_ inşallah o güzel habere benim çok ihtiyacım var kilitlenmiş durumdayım baska hicbirsey düşünemiyorum
_Mother_ Sevinc-Berna87 var aslında evde şimdi mi yapsam dayanamazsam yapacam dayanabilirsem de yarın sabah
_Mother_ Sevinc-Berna87 yaaa ne güzel benim kızım da hamileliğim geç döllenme olmuştu yaa 2 gün gecikme ile hayalet çizgi görmüştüm kanda da 36 çıkmıştı
Buseemm _Mother_ bende merak ettim bak hadi yap da paylas bakalim olmadigini görürsen de üzülme daha ilk denemenizmis devami gelir insallah 🙃
Sevinc-Berna87 Dnmzzeda benimde 5 gün kala oluyor dimi 27 de pik gördüm ve +14 eklersem sonra adet olmam lazim yumurtlamaya göre yani ayın 10 da adet olmam lazim
_Mother_ Yaaa kızlar fotoğraf ta görünmeyecek kadar çok çok silik çizgi var sanki önceki günler yaptığım için eminim gördüğüme çünkü onlar çok çok boştu
_Mother_ Sevinc-Berna87 yaa vallahi gözüm görüyor snaki çok çok silik fotoğraf da belli olmuyor ama boş umut etmek de istemiyorum nasıl yapacam net koyu
Sevinc-Berna87 _Mother_ sabah idrarda koyulaşir zaten sabah tekrarla şimdi canim şey yap resmi siyah beyaz yap oyna ozaman belki cikar benimkide dün öyleydi hic görünmüyordu zar zor gördüm valla resimde bile belli degikdi sabah baska test yaptim hemen cikti
Haticetalan _Mother_ silik çizgiiii görüyoruuuum hakkında hayırlısı olsn çok sevindim adına ya merakla bekledm