_Mother_ Bat tarihim 8 kasım erken gebelik testi yapsam mı çıkar mı varsa beklemek çok zor Bat Kasım olup pozitif gören var mı
bsra4213 _Mother_ benimde bat 8 Kasım canım bende yapmak istiyorum ama çok korkuyorum en azından 1 gün geçmesini beklicem
_Mother_ bsra4213 üfff beklemek çok zor her dk test yapmak istiyorum bir sürü test aldım zaten eşim diyor kendine oyuncak ettin psikolojikmen de sıkıntı akışına bırak diyor ama olmuyor 😂😂 bu ay ilk deneme bide
Sevinc-Berna87 _Mother_ valla kuzum cikiyor ama cok silik ben dün akşam yaptim silikdi bu sabah yaptim biraz daha belirgindi
1palyaco @_Mother_ @bsra4213 bence biraz bekleyin geç döllenme falan olursa idrarda gözükmez sonra modunuz düşer . Biraz daha sabır 🙏🏻 inşallah alırsınız güzel haberleri ikinizde bu ay .
_Mother_ Sevinc-Berna87 yaaa ne güzel benim kızım da hamileliğim geç döllenme olmuştu yaa 2 gün gecikme ile hayalet çizgi görmüştüm kanda da 36 çıkmıştı
_Mother_ Sevinc-Berna87 var aslında evde şimdi mi yapsam dayanamazsam yapacam dayanabilirsem de yarın sabah
ElifMasalll _Mother_ inşallah o güzel habere benim çok ihtiyacım var kilitlenmiş durumdayım baska hicbirsey düşünemiyorum