_Mother_ Deletedmom_78 yaaa demi yarın ilk idrarla tekrar yapim inşallah doğrudur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevinc-Berna87 Seninde bu ay ilk denemeydi dimi kuzum baska bebegin varmi hayirli olsun be adete nekadar vardi senin yumurtlamanin üzerinemi hesapladin 😇🥰🥰🥰
_Mother_ Sevinc-Berna87 ayyy var dmei evet ben yanlış görmüyorum 😂😂 evet 2 yıl 7 ay sonra ilk denemeydi 20 gün oldu korunmayı bırakalı yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla alalım bizde
Sevinc-Berna87 _Mother_ çoj sevindim yemin ederim bak ayni gidicek gebeligimiz kizz hadi gözümüz aydin yaaa 😉😉😉
Sevinc-Berna87 _Mother_ bende sejin adina çoj mutlu oldum kuzum benimde oglum var 3 yaşinds ikinci bebek olacak 🥰🥰🥰
_Mother_ Sevinc-Berna87 aynen gözümüz aydın yarın sabah tekrarlim boşa sevinmekte istemiyorum tam netleşsin dayanamam sanırsam akşam kan vermeye giderim gibime geliyor 😂 yaa eşime şöylesem mi yoksa 18 Kasım evlilik yıldönümümüz süpriz mi yapsam
Deletedmom_78 _Mother_ aminnnn aminnn daha test yapma bence hastaneye gidebilrsen kan ver yada sağlık ocağına 😊
Haticetalan _Mother_ silik çizgiiii görüyoruuuum hakkında hayırlısı olsn çok sevindim adına ya merakla bekledm
_Mother_ Haticetalan yaaa çok teşekkür ederim çok çok silik çizgi var evet rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevinc-Berna87 _Mother_ _Mother_ kan vermeye falan gitme bekle bence kuzum aderin gecsin sonra bakarsin ben gitmicem adetim gecsin bi hafta daha beklicem hem bebegi hem kalp atisini görürüm insallah
Sevinc-Berna87 _Mother_ benim 14 kasim görünüyor uygulamadan ama yumurtlamaya göre 10 kasım canim dogru demi
_Mother_ Sevinc-Berna87 inşallah canım benim güzel haberlerle dönelim birbirimize beta baktirmim mi şimdi 6. Haftadan sonra doktora gitmek daha mantıklı zaten
_Mother_ Sevinc-Berna87 yumurtlama dan 14 gün sonra adet olunuyor eğer yumurtlama tarihini biliyorsan doğrudur canım
Sevinc-Berna87 _Mother_ valla kuzum insani o stresse sokuyor yani yükseldimi nasil diye bem baktirmicam adetim bir hafta gecsin doktora gidicem direk görürüm insallah 😇🥰