Sedef2345 Cankuss35 jeli bugün sipariş verdim sonra iptal etmek durumunda kaldım. Helal sertifikalı değilmiş
Sedef2345 Afro-dit evet canım bitkilerle tedavi oluyormuşsun şu hayıt tohumu filan var ya onlardan bahsediyor heralde
Miray-mom Sedef2345 hiç duymadım fitoterapi 🤭 bende neler araştırmıştım seni o kadar iyi anlıyorum ki 🫶🏻🧡
Naniklininik Sedef2345 ayy ben de işte ağustos ayında öyle yapmıştım hacamat, vitaminler, jel, detokslar, yoga, spor☺️hepsine çok yüklendim. Deneyin ne varsa 🌺
Miray-mom Sedef2345 evet o kadar iyi anlıyorum ki, eşimin test sonucunu aldığımızda ikimizde ağlamıştık 🥹
Naniklininik Sedef2345 hiç umutsuz olma mutlaka olur. İncir ye bolca güzel yumurtlarsın eşine de yedir.
Cankuss35 Buseemm ilişki öncesi içine sıkıyorsun dışarı akmıyor spermler . Hepsini yumurtaya hızlı götürüyor bu şekilde hamile kalan çok . Birgebeningünlüğü instagramda bakabilirsin
Sesusa Sedef2345 aynı durumdayız benim eşimin de 0 ve doktor tüp bebek önerdi. Bir başka doktora gittim saçmalamayın ne tüp bebeği bu düzelebilen bişey sigarayı bıraksın dedi o çok etkiliyomuş. Doğal yollar ile deniyoruz şuan bakalım. Proxeed önerdiler eşim için onu içiyor. Bu arada sperm sayısı kaç?