Miray-mom Sedef2345 evet ben inciri kür olarak yapmıştım. Zeytinyağına 7,8 incir katıp onu tüketmiştik birlikte 🫶🏻🧡🤭
Miray-mom Sedef2345 inşallah güzel haberlerini alırız 🥰 bana tüp bebekten başka şansın yok demişlerdi rabbim nasip etti çok şükür 🧡🧿
Sedef2345 Miray-mom inşallah canım, inşallah biz de doğal yolla kolaylıkla bebek sahibi olabiliriz. Her şeyi deneyip Allah a bırakıcaz artık nasip. Hiç bir sorun olmadığı halde 2 3 yıl olmayan var. Allah nasip edecekse ediyor, etmiyorsa ne yaparsak yapalım olmuyor işte
hulya_6363 Sedef2345 Dr .Mfk var Instagram da bence bide onu deneyin hocaya ulaşın derim böyle sonuçları olup doğal yollarla hamile kalan çok fazla kişi var
hulya_6363 Sedef2345 takviye veriyo ama eşli paket şeklinde veriyor takipte ediyor hastalarını bence online hizmet alın o doktor baya baya kişide etkili olmuş eşinin degerleri 0 ile hamile kalan okadar çok okudum ki sayfasında
Sedef2345 Sedef2345 @Happ @Buseemm @Miray-mom @Cankuss35 @Naniklininik @Mensure_9 @Afro-dit @Mavimsii_56
Happ Sedef2345 yook ben hiç duymadım ben zaten yeni yeni tedaviye falan başladım sıra gelmedi onlara bakmaya daha 😄
Miray-mom Sedef2345 hiç duymadım fitoterapi 🤭 bende neler araştırmıştım seni o kadar iyi anlıyorum ki 🫶🏻🧡
Sedef2345 Benim de instagramda karşıma çıktı bitkilerle yapılan tedaviymiş ama içerik yazmamışlar hangi bitkiler olduğu. Merak ettim ben de 😂
Cankuss35 Sedef2345 evet duydum ama bence sırayla git . İlk ek vitamin pekmez dene bide o jeli ☺️ sonra diğer tedavilere bak bence
Naniklininik Sedef2345 ayy ben de işte ağustos ayında öyle yapmıştım hacamat, vitaminler, jel, detokslar, yoga, spor☺️hepsine çok yüklendim. Deneyin ne varsa 🌺
Sedef2345 Cankuss35 jeli bugün sipariş verdim sonra iptal etmek durumunda kaldım. Helal sertifikalı değilmiş