Zeynep-A Merve1414 Aaa benimde öyle doğum bayramın 1.gününe denk geliyor yorumlarda aşağı inmedim cinsiyeti öğrenebildiniz mi
ems1 Deryasahiny ben 6+4 te gitmiştim doktora çok ama çok yavaş kalp atımını dinletti doktor 7+5 oldum bugün gidiyorum doktora öğlen randevum var bakalım neler dicek ama çoğunluk cihazla alakalı daha güncel cihazlar daha hassas ölçümler yapıyor
Deryasahiny ems1 inşallah hayırlı haber almissindir bende bugün saat 11 de randevum hakkımızda herşeyin hayırlısı sağlıkla kavusalim evlatlarımıza 🥰🙌
Mamimerve Tahmini Haziran sonu gözüküyor temmuza uzamazsa😄hepimize sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
ems1 Deryasahiny randevum 11.45 te cnm heyecanla saatimizi bekliyoruz bakalım öncelik sizin güzel haberler için 🥰
Deryasahiny ems1 maalesef ben kürtaj oldum sizin durumunu nedir hayırlı haber almissindir umarım rabbim sağlıkla bağışlasın 🙌
Kayrammirza Merhaba hamiş haziran anneleri nasılsınz son durumunuz ney kimler cinsiyeti öğrendi kaçıncı hafta da
Gamzekeser Kayrammirza merhabaa bu hafta %70 erkek dedi ama kesinleşene kadar alışveriş yapmıcam tam sevinemedik emin olamadığımız için 🫠 sizin belli oldu mu
Alinimm2022 Kayrammirza 11+6 da kız dendi 12+6 da erkek dendi 14 te tekrar erkek dendi bakalım inşallah değişmez bir daha 😆
Leila22 Kayrammirza 16+2 haftalık olduk tahmini 10haziran doğum tarihi herşey yolunda mide bulantısı çok şükür artık bitti 😂 hala cinsiyetini öğrenemedim ama yarın kontrolümüz var inşallah artık öğrenirim 😂😂