Leila22 Kayrammirza 16+2 haftalık olduk tahmini 10haziran doğum tarihi herşey yolunda mide bulantısı çok şükür artık bitti 😂 hala cinsiyetini öğrenemedim ama yarın kontrolümüz var inşallah artık öğrenirim 😂😂
Emineelvin Leila22 bende 16+5 haftalıkız 🥰inşallah sağlıkla kucağımıza alır bizdede bulantılar Bitti çok şükür bu gün ilk kez haraketlerini hiss etdim🤗🧿🙏
Leila22 Emineelvin Hareketlerini nasıl hissettin acaba nasıl bı his mesela dışarıdan belli oluyor mu ben daha hiç bişey hissetmedim ve merak ediyorum 😂
Zuyalist 14+5 olduk oglum olacak normal dogum olursa 23 haziran, sezeryan olursa 13 haziran olacak dedi doktorum ins.
Emineelvin Leila22 ya hala tam anlamış deyilim 😊amma uzanınca elimi karnıma koyuyorum sanki tekme atar gibi oluyor amna dün daha net hiss etdim 🤗haraket etmeden önce şişiyor ve haraketlerini hiss ediyorum
Burcuneris 15+2 erkek bebek Ocak’ta kontrol var tekrar Haziran’ın 11i gibi doğum olur dendi bakalım Rabbim kolaylıklar versin hepimize sağlıkla alalım kucagımıza 🙏
Kayrammirza TwoPearls sezeryan doğumu 38 de aliyorlar genelde bnm 15 haftalik 6 haziran düşünüyorm mesela msji yanlis yazmıştr belki😀
YesimYilmazArdic TwoPearls Kasımda yazılmış bi mesaj olduğu için size öyle gelmiş olabilir😅 bugün tam 17 haftalık olduk
Nill_ Gunsel ya benim kafam karıstı biz 17+5 doğum mayıs sonu haziran bası sizler 8 ve 9 haftalar nasıl mayıs sonu oluyor benim kafa yandı biri beni aydınlatsın dostlar😅