Kubraalp Nnoktaa merhaba😊 bende 28+1 im 26 Ocak gibi gözüküyor ama hemşire kimse bu tarihte doğum yapmaz dedi. Normal doğum düşünüyorum ama prenses olanından. hazırlıklar da deterjan şampuan falan bir de kendi ihtiyaçlarım kaldı. Sizin hazırlıklar ne alemde
Nnoktaa Kubraalp bebeğin bakım ürünleri ve hastane çıkışı var o kadar 😂 ama hastane çıkışı falan da hazır halde değil hala ambalajlı duruyor 😬
mevraca Kızlar birsey sormak istiyorumm dogumhaneye annenin kıyafetleride verliyormu yoksa önlükle mi cıkartılıyor odaya ben tesetürlüyüm de önlükle cıkmak istemem odaya kadar oda üst kataymış
Mlina Nnoktaa olsun okadar senin zaten rahat geçirmişsin 😂 benimki başından beri sıkıntılı mide bulantıları ve enfeksiyon yüzünden ağrılar cabası😅şimdide son aylarda olan bütün sıkıntılar ne diyelim hamdolsun Rabbime. sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar geçecek inşAllah☺️
Elfselm Nnoktaa 27+3 den merhabaa 💕 31 Ocak görünüyor doğum tarihi ancak sezeryan olacağım İçin bir iki hafta önce olur muhtemelen diye düşünüyorum Alışveriş kısmını tamamladık yıkayıp yerleştirme kısmı kaldı inşallah
gturlin Nnoktaa merhabalar ben de 29+3 teyim 2. oglumu bekliyorum dogum 17 ocak kismetse ama ilki de 36. haftada normal dogum olmustu bunda fa normal dogum istiyorum bakalim daha cok korkuyorum ama🥲 saglikla gelsinler insallah💙
Busenazzzzzz hulya_mry21 aminnn inşallah. Tek duamız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak olsun.. 💗 Kızzz 🤭
nzn3434 Adennisa bende 31 haftaligim su 2 gundur ense agrisi tansiyon bendede cikti 14.15 lerde ama küçüğü 7.8 6 oldugu icin 9 üstü olursa haberleselim dedi doktorum küçük tansiyon önemli demekki anlamadım geçmiş olsun cnm
Adennisa nzn3434 teşekkürler şükür ki dün ciktim ama haftaya tekrar kontrol um var tuzlu hiç bir şey yememeye çalışıyorum
2cocukluu-annee Nnoktaa biz 29+1 olduk 12-13 ocak dogum olur dedi doktorum planli sezeryan olucak insallah.su fazlaligim var ondan biraz korkuyorum erken dogum olur diye insallah zamaninda saglikla gelirler
myprincessgirl Birbebekbiranneee aynıyız seninle ben salı günü gideceğim en son 25 de gitmiştim kilosu 825 gr dı
D-csgn0211 33 hafta 2 günlük Doğum aralık 21 vrya 15 i diyr bekliyoruz. Herkese hayırlı ağrısız kolay bir doğum dilerim
D-csgn0211 Birbebekbiranneee valla pek doktorun dediği kiloda doğmuyor bebek kızıma 3.500 demişlerdi 2765 le doğdu şuan oğluma hamileyim 30 haftalıkken gitmiştim 1650 dedi bakalım sağlıklı olsunlar inşallah amin 🤲🏻
Mustafaalpereninannesi hulya_mry21 ayy benimkiyle aynı günleri benim oğlumda poposunu oturtmuş dedi Dr doner inşallah dedi bakalım donuvekmi sanki donmucekmis gibi ama kapasi hep yukarda çünkü ayaklarıyla vuruyor sürekli tuvaleteyim
hulya_mry21 Mustafaalpereninannesi benim ikinci bebeğim kızımda tersti bu bebeğimde ters😊doktor nasıl oturmuş şuna bak diyo😀 hayırlısı bakalm öyle de böyle de sezeryan yolu görünüyo bana
Mustafaalpereninannesi hulya_mry21 benimkide oturmuş Dr da çok inatçı nasıl oturmuş dedi bakalım hangisi bebeğin sağlıklı birsekilde kucagima alacaksam öyle alayım 🥰