gizemvural Nnoktaa 28+4 deyiz 1320 gram ağırlığındayız doğumu normal istiyorum hayırlısıyla gelsin Ocak 15-20 arkasında gözüküyor doğum bakalım. Bebeğe almaktan daha kendime birşeyler alamadım 32. Hafta itibarıyla doğum çantası hazırlamayı düşünüyorum düzenli egzersiz ve Reformerda yapıyorum ama kuyruk sokumuma vuran ağrı ve mide yanmaları dışında çok sorunum yok şuan
Aayyss gizemvural canım doktor bana bi ilaç verdi kalsiyum magnezyum bi arada ilaçta benim kuyruk sokumu bel ağrısına çok iyi geldi benim pelvis kemiklerim çok ağrıyor 😣
piyanoogrtmnanne Nnoktaa 30+5 selammm oğlak anneleri 😂 Yatarken dönemiyorum ağrıdan , yattıktan sonra oturma pozisyonuna geçince alt bölgem dehşet ağrıyor bağırtıyor beni… Kalçam ağrıyor . Hastane çantası falan hazır, devlete karar verdim 🌸
Nnoktaa piyanoogrtmnanne hastane çantası kısmına kadar ne kadar da ben 😂 tabii bir de hafta uymuyor. Ama burç bile aynı bu kadar olur dermişim 😂😂
Cilegim Nnoktaa kan değerlerim sürekli düşüyor ilaç kullanmama rağmen 🥹karnım çok gergin ara ara cimcirir gibi acıyor tekrardan bulantılarım başladı hatta bugün baya bi kustum 🫣 doğum 16 Ocak görünüyor inşallah sağ Salim kucaklarız bebeklerimizi 🙏
hulya_mry21 Busenazzzzzz yani ilki sezeryan olduğu için ikinciyide sezeryan isterim tabi o yüzden şans olarak görüyorum 😊daha zamanımız var yaparsınız sizde hazırlıklarınızı Allah’ın izniyle sizde sağlıcakla kavuşun bebeğinize 😊cinsiyeti ne bebeğinizin?
Busenazzzzzz hulya_mry21 aminnn inşallah. Tek duamız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak olsun.. 💗 Kızzz 🤭
Kubraalp Nnoktaa merhaba😊 bende 28+1 im 26 Ocak gibi gözüküyor ama hemşire kimse bu tarihte doğum yapmaz dedi. Normal doğum düşünüyorum ama prenses olanından. hazırlıklar da deterjan şampuan falan bir de kendi ihtiyaçlarım kaldı. Sizin hazırlıklar ne alemde
Nnoktaa Kubraalp bebeğin bakım ürünleri ve hastane çıkışı var o kadar 😂 ama hastane çıkışı falan da hazır halde değil hala ambalajlı duruyor 😬
mevraca Kızlar birsey sormak istiyorumm dogumhaneye annenin kıyafetleride verliyormu yoksa önlükle mi cıkartılıyor odaya ben tesetürlüyüm de önlükle cıkmak istemem odaya kadar oda üst kataymış
Mlina Nnoktaa olsun okadar senin zaten rahat geçirmişsin 😂 benimki başından beri sıkıntılı mide bulantıları ve enfeksiyon yüzünden ağrılar cabası😅şimdide son aylarda olan bütün sıkıntılar ne diyelim hamdolsun Rabbime. sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar geçecek inşAllah☺️
Elfselm Nnoktaa 27+3 den merhabaa 💕 31 Ocak görünüyor doğum tarihi ancak sezeryan olacağım İçin bir iki hafta önce olur muhtemelen diye düşünüyorum Alışveriş kısmını tamamladık yıkayıp yerleştirme kısmı kaldı inşallah