Kizlar dün doğum yaptım bebeğim kakasını yaptı ama çişini yapmadı doktor peçete köy dedi çok az bi nemlilik vardı cismiydi bilmiyorum eve geldim daha bezi temiz başına böyle gelen var mı çişini neden yapmiyir acaba

Pamuk, başlığı Bebeğim çişini yapmıyor olarak değiştirdi.

Sahrasema Ayy bu sebepten o kadar strese girmiştik ki… Eşim hala der ‘ En mutlu olduğum gün oğlanın işediği gündü’ diye 😄Hemde eşimin ustune işemişti.Annemin önerisini yapınca yaptı, altını açın pipisiyle biraz oynayın üfleyin demişti, öyle yapınca yaptı .Bu arada süt durumunuz nasıl? Benimki biraz yetersizdi mamada vermek istemedim,sanıyorum ki ondan dolayı geç çiş yaptı

srgl3362 Sütümün artmasının tek yolu emmesiydi,mama verince göğsümü kabul etmezse diye korkmuştum..

Daisy0000 peki bişey soracağım sütün doyurmama gibi etkeni var mı benim sütüm geliyor bol bol da emziriyorum ama annem sütümün doyurmadığını mama takviseyesi yapmam gerektiğini söyledi dediği gibi mama verdik ve bebeğim ağlamıyor uyuyor. Sütüm doyurmuyor mu gerçekten 😥

srgl3362

srgl3362 sütün doyurmama gibi etkeni var mı

Hayır kesinlikleee yok… Lütfen sütünüz var ise mama vermeyinnnn…Mamanın tadı sütümüze göre daha şekerli ,o yüzden ilerleyen zamanlarda sütünüzün tadını beğenmeyip kabul etmeyebilir.

srgl3362 evet bazı süt duru oluyormuş doyurucu olmuyormuş doymadigindan eminseniz geceleri mama takviyesi yapabilirsiniz. Benm çok sütüm vardı Bi memeden emerken diğeri fışkırırdi parmagmla kapatırdm sonra diger memeyide emzirirdm 3 gün hiç uyumayınca doktora gittik ac bu çocuk dedi mama başlattı .

srgl3362 5se evet doymuyor olabilir… Benim sütüm az ,dolu dolu değil ona rağmen 10a yakın çiş kaka yapıyor.Hatta çok fazla kaka yapıyor diye doktora sordum, sütün yarıyor demek ki dedi..